Ring til os på 96 10 17 18 eller
Det er super, at der er en bank, der både støtter landsholdet og den enkelte svømmer. Jeg kan godt lide, at sponsoratet er anderledes, at det kommer alle til gode.
Jeanette Ottesen
Gør som Jeanette Ottesen. Skift til Alm. Brand Bank og få ekstra gode rentesatser - og mange andre fordele. Tilbuddet er til dig, der bliver Pluskunde i Alm. Brand Bank og er medlem i en svømmeklub under Dansk Svømmeunion. Og når du bliver kunde hos os, forhøjer vi tilmed den støtte, vi giver til lige præcis din klub.
 • Du betaler kun 3,5 % på din kassekredit med et kreditmaks. på op til 50.000 kr.*

 • Du får en Boligkredit/et Boliglån helt ned til 3,75%**

 • Du får 50 % rabat på vores boliggebyrer
  Skal du købe bolig, er der store besparelser til dig. Du får nemlig vores boliggebyrer til halv pris.

 • Du får særlig rabat på privatleasing hos Alm. Brand Leasing
  Overvejer du en ny bil, kan privatleasing være en attraktiv mulighed for dig. Hos Alm. Brand Privatleasing sparer du det månedlige administrationsgebyr og kan vælge imellem at få enten en GPS eller et gavekort til klargøring af bilen til 0 kr. oveni.

 • Du får altid den laveste rente i vores prisinterval på dine udlån
  Du betaler altid kun vores laveste udlånsrente som Pluskunde***. Det er din sikkerhed for, at du altid får vores laveste priser.

 • Dine børn får en velkomstpakke
  Bliver du kunde hos os med særlige svømmefordele, får du også en lækker svømmetaske og et håndklæde til dine børn.

 • Du får gebyrfri hverdag*** og betaler ingen gebyrer til os, når du skifter bank.

* Kassekredit
Den viste rente svarer til en debitorrente på 3,55%. Kræver kreditvurdering samt at mindst en i husstanden er medlem af en klub under Dansk Svømmeunion. Renten er variabel, tilskrives kvartalsvis og beregnes af hele saldoen. ÅOP udgør 4,0/4,4/5,3 ved udnyttelse på hhv. 100%/50%/25% ved et samlet kreditbeløb på 50.000 kr. med en løbetid på 5 år og etableringsgebyr på 1.000 kr. / gratis for Pluskunder. Der er ingen omkostninger til sikkerhed og kreditten (A1) afdrages som et stående lån. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, udgør 59.925 kr.

** Boliglån
Den viste rente svarer til en debitorrente på 3,80% og er den laveste debitorrente for kunder, hvor mindst en i husstanden er medlem af en klub under Dansk Svømmeunion og opfylder kravene til at blive Pluskunde 300. Belåningsgrad: Ejerpantebrev til sikkerhed for lånet skal ligge inden for 100% af boligens værdi. Kræver kreditvurdering. Repræsentativt eksempel på ÅOP: Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er 4,0 ved et samlet kreditbeløb på 500.000 kr. med en løbetid på 30 år og er inklusiv omkostninger til etablering af ejerpantebrev på 510.000 kr. samt afgifter til staten. Renten er variabel, og lånet afdrages som et annuitetslån med 12 årlige terminer á 2.355 kr. og kvartårlige rentetilskrivninger. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, udgør 847.995 kr. Heraf udgør de samlede omkostninger 347.995 kr.

*** Pluskunde og gebyrfri hverdag
For at blive Pluskunde 300 behøver du blot at samle lån og opsparing hos os på i alt 300.000 kr. Din Lønkonto, NemKonto, Netbank og Betalingsserviceaftaler skal være hos os. Som Pluskunde har du gebyrfri hverdag, som gælder for: Etablering af lønkredit, årligt kortgebyr på Visa/Dankort, MasterCard, MasterCard Debit og Gold, hævning i bankens automater og i andre automater med Visa/Dankort og MasterCard Debit, hæve/indsætte ved kassen samt køb/salg af valuta. Gebyrfri hverdag gælder således ikke bankens andre gebyrer, som fremgår af prislisten på almbrand.dk/bank.
Ring til os på 96 10 17 18 eller
Ring til os på
96 10 17 18
Eller udfyld formularen.
Så ringer vi til dig
Skriv dit navn og efternavn.
Indtast det telefonnummer, som vi kan kontakte dig på.
Vi har også forsikringsfordele til dig
Som svømmer får du også fordele i Alm. Brand Forsikring.
Se alle dine forsikringsfordele her