Alm. Brand og Codan er nu samlet i én koncern. Lige nu og her er alt, som det plejer for dig som kunde. Se spørgsmål og svar

Privat | Erhverv

Forsikringer til dit landbrug


Hos Alm. Brand går vi lige så meget op i landbruget, som du gør. Derfor kan du forvente lidt mere af os, når vi rådgiver dig om de nødvendige forsikringer til dit landbrug. Book et uforpligtende møde med en rådgiver, der kender til din hverdag.

Book dit møde

Find din rådgiver

Tryk på dit område for at finde en rådgiver tæt på dig. 

Vi forebygger de skader, du ikke vil have 

Forsikring mod skader er vigtigt – forebyggelse af skader er mindst ligeså vigtigt. Hvis dit landbrug får en skade, kan den påvirke din drift, din økonomi og din tid. 

 

Vi arbejder altid med de nyeste skadeforebyggende tiltag, så vi sammen med dig kan minimere risikoen for, du får skader. Som landmand skal du være ekspert i en masse ting – men forsikringerne kan du lade os om at være eksperter i, når vi hjælper dig med at sikre dit landbrug, så det er sikret allerbedst. 

Hvad går du og tænker på?

Bygningsforsikring
Produkt Bygningsforsikring

Du forsikrer dine bygninger herunder de faste installationer, tilbehør og udstyr, der benyttes i driften gennem Bygningsforsikringen.

Landbrugsforsikring
Produkt Landbrugsforsikring

Du kan sikre din drift herunder avl, produkter, besætning, maskiner og redskaber, hvis uheldet skulle være ude gennem Landbrugsforsikringen. 

Arbejdsskadeforsikring
Produkt Arbejdsskadeforsikring

Dine medarbejdere er din virksomheds vigtigste ressource. Og du kan passe godt på dem og skabe tryghed med vores Arbejdsskadeforsikring.