CORONAVIRUS: Har du spørgsmål til dine erhvervsforsikringer? Eller er du i tvivl om, hvordan du er dækket? Få svar her.

Privat | Erhverv

Find en rådgiver tæt på dig


Dit landbrug er helt sit eget - og derfor skal dine forsikringer også være det. Det ved vores rådgivere med deres mange års erfaring og store lokale kendskab til landbruget. Find en rådgiver i dit område, og ring for at høre mere. 

Find din rådgiver

Tryk på dit område for at finde en rådgiver tæt på dig. 

Vi forebygger de skader, du ikke vil have 

Forsikring mod skader er vigtigt – forebyggelse af skader er mindst ligeså vigtigt. Hvis dit landbrug får en skade, kan den påvirke din drift, din økonomi og din tid. 

 

Vi arbejder altid med de nyeste skadeforebyggende tiltag, så vi sammen med dig kan minimere risikoen for, du får skader. Som landmand skal du være ekspert i en masse ting – men forsikringerne kan du lade os om at være eksperter i, når vi hjælper dig med at sikre dit landbrug, så det er sikret allerbedst. 

Hvad går du og tænker på?

Bygningsforsikring
Produkt Bygningsforsikring

Du forsikrer dine bygninger herunder de faste installationer, tilbehør og udstyr, der benyttes i driften gennem Bygningsforsikringen.

Landbrugsforsikring
Produkt Landbrugsforsikring

Du kan sikre din drift herunder avl, produkter, besætning, maskiner og redskaber, hvis uheldet skulle være ude gennem Landbrugsforsikringen. 

Arbejdsskadeforsikring
Produkt Arbejdsskadeforsikring

Dine medarbejdere er din virksomheds vigtigste ressource. Og du kan passe godt på dem og skabe tryghed med vores Arbejdsskadeforsikring.