CORONAVIRUS: Har du spørgsmål til dine erhvervsforsikringer? Eller er du i tvivl om, hvordan du er dækket? Få svar her.

Privat | Erhverv

Dit landbrug


Dit landbrug er helt sit eget

Det handler om at være godt forsikret – også når det gælder dit landbrug. Al den rådgivning, du får fra os, går gennem vores assurandører.

De har lang erfaring i at sætte nøjagtigt de forsikringer sammen, som passer til dig og sikrer dit landbrug bedst muligt. 

 

Book et besøg med en af vores assurandører. Så kan I nemt og hurtigt finde frem til netop de forsikringer, som du har brug for. 

 

Book møde 

Vi forebygger de skader, du ikke vil have 

Forsikring mod skader er vigtigt – forebyggelse af skader er mindst ligeså vigtigt. Hvis dit landbrug får en skade, kan den påvirke din drift, din økonomi og din tid. 

 

Vi arbejder altid med de nyeste skadeforebyggende tiltag, så vi sammen med dig kan minimere risikoen for, du får skader. Som landmand skal du være ekspert i en masse ting – men forsikringerne kan du lade os om at være eksperter i, når vi hjælper dig med at sikre dit landbrug, så det er sikret allerbedst. 

Få el-termografering med i din Bygningsforsikring

Få el-termografering med i din Bygningsforsikring


Har du et produktivt landbrug med husdyrproduktion, og køber du din Bygningsforsikring hos os, får du el-termografering med. Vi ved, at el-termografering forebygger mange af de skader, som kommer af fejl i elinstallationer.

 

Se mere om el-termografering

Book et møde

Hvad går du og tænker på?

Bygningsforsikring
Produkt Bygningsforsikring

Du forsikrer dine bygninger herunder de faste installationer, tilbehør og udstyr, der benyttes i driften gennem Bygningsforsikringen.

Landbrugsforsikring
Produkt Landbrugsforsikring

Du kan sikre din drift herunder avl, produkter, besætning, maskiner og redskaber, hvis uheldet skulle være ude gennem Landbrugsforsikringen. 

Arbejdsskadeforsikring
Produkt Arbejdsskadeforsikring

Dine medarbejdere er din virksomheds vigtigste ressource. Og du kan passe godt på dem og skabe tryghed med vores Arbejdsskadeforsikring.