Vi har overdraget vores bank- og leasingaktiviteter til Sydbank-koncernen. Her ser du, hvordan du kan få hjælp fremover.

Privat | Erhverv

Blanketter


Vi har samlet en række links til de blanketter, der anvendes oftest. 

 

Blanketter til løn

 

Dataløn
Blanketter til Dataløn

 

 

Blanketter til betalinger 

 

Dankort

Oprettelsesblanket til dankortaftale med nets 

Terminalaftale - Nets

Terminalaftale - Bambora

 

Betalingsformidling 

Leverandørservice

Overførselsservice 

 

Blanketter vedrørende CRS og FATCA

Som konsekvens af OECDs CRS-lovgivning samt den amerikanske FATCA lovgivning har Danmark og OECD, samt Danmark og USA indgået en aftale om at udveksle skatterelaterede oplysninger. Aftalen betyder, at finansielle institutter, herunder Alm. Brand Bank, skal identificere og indberette de samlede beløb på konti, der tilhører personer eller selskaber der har skatteresidens i et OECD land eller USA til SKAT. SKAT vil derefter videregive informationen til den relevante skattemyndighed i det pågældende OECD land, alternativt USA.

 

Har du modtaget et brev eller på anden vis er blevet kontaktet af Alm. Brand Bank, hvor vi beder om information fra dig, bedes du udfylde en af nedenstående blanketter og sende den til os i henhold til instruktionerne i brevet.

 

Blanket Beskrivelse
Egenerklæring for danske selskaber Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål. Erklæring skal udfyldes af juridiske personer.
Egenerklæring for udenlandske selskaber Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål. Erklæring skal udfyldes af juridiske personer.
Self-declaration form for foreign companies Self-declaration form for Entities and Financial Institutions etc. for FATCA, CRS and US withholding tax purposes. Declaration must be completed by legal persons.
W-9 erklæring
Vejledning til udfyldelse af blanketten
Virksomheder der bor i USA eller er skattepligtige i USA skal udfylde og aflevere erklæringen til banken.
W-8BEN-E erklæring Virksomheder som ikke er skattepligtige i USA skal udfylde og aflevere erklæringen til banken.
Overenskomsterklæring - Treaty Statement Erklæring for selskaber og finansielle institutter mv. om opfyldelse af dobbeltbeskatningsoverenskomst mellem Danmark og USA. Erklæringen skal udfyldes af juridiske personer.

 

Har du spørgsmål?

I vores guide nedenfor kan du få svar på de fleste spørgsmål vedrørende CRS og FATCA. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Spørgsmål og svar om CRS og FATCA