Alm. Brand køber Codan og skaber Danmarks næststørste forsikringskoncern. Læs nyheden her

Privat | Erhverv

Send oplysninger sikkert til Alm. Brand Bank 

Som alle andre pengeinstitutter er vi underlagt reglerne i Hvidvaskloven. Det betyder, at vi skal vide, hvordan vores kunder bruger banken, og at vi skal have en kopi af legitimationen på virksomheder/foreningers reelle ejere, før de kan blive kunder i Alm. Brand Bank.

 

I øjeblikket sender Alm. Brand Bank breve og mails ud til kunder, hvor vi har behov for at indhente opdaterede oplysninger. Via denne hjemmeside kan du sikkert indsende informationer om din virksomhed eller forening. 

 

Vi er forpligtet til løbende at spørge til dine bankforretninger, da de kan ændre sig med tiden. Eksisterende kunder kan altid blive bedt om legitimation eller at opdatere sine svar.

 

For at besvare spørgeskemaet skal din virksomhed eller forening have et CVR nr. Derudover skal du bruge en log-in kode, som du kan få udleveret af virksomheden eller foreningens rådgiver eller Kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller din virksomhed eller forening ikke har et CVR nr. kan du kontakte os via telefonnummeret eller mailadressen i bunden af denne side.

 

 

Besvar spørgsmålene - virksomhed     Besvar spørgsmålene - forening


Skriv til os

kycerhverv@almbrand.dk