Privat | Erhverv
Sådan passer vi til din virksomhed

Uanset om du er mest til fettuccine eller skruer,
hjælper vi dig og din virksomhed med
dine forsikringer.

Få 3 gode grunde


1.

 

Rådgivning, du kan regne med

 • Få professionel sparring om dine behov

  For os handler god rådgivning om at lytte, forstå og skabe løsninger. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i dine behov, så vi kan rådgive dig om, hvordan du sikrer dig selv, din virksomhed og dine medarbejder bedst muligt.
 • Brug vores skarpe rådgivere

  Du får adgang til erfarne rådgivere i hele landet, der kender og forstår din branche. Vores rådgivere har nøjagtig den viden og erfaring, der skal til, for at rådgive dig om forsikring af din virksomhed.

 • Mød os på din hjemmebane

  Du bestemmer, hvordan vi skal mødes. Og vi kommer gerne på besøg i din virksomhed. Fordi det er sådan, vi lærer dig og din forretning bedst at kende. Vi tager også gerne en snak i telefonen eller online. Uanset hvornår det passer dig.

Tal med en rådgiver

 

 

2.

 

Løsninger efter dine behov

 • Få en individuel løsning - til din virksomhed

  Uanset hvilken virksomhed du driver, har vi en løsning, der passer til dig. Vi hjælper med at tilpasse dine forsikringer, så de mindsker risiko og sikrer din virksomhed bedst muligt.
 • Gør hverdagen lidt lettere

  Det skal være enkelt for dig, at vælge dine dækninger. Derfor taler vi et sprog og skaber løsninger, der er til at forstå. Det kræver stærke forsikringer og rådgivning. Du får begge dele hos os.​

 • Bliv del af et samarbejde - med dig i centrum

  Vi forstår, at den bedste løsning for dig er baseret på samarbejde og tillid. Derfor hjælper vi dig løbende med alt fra at tilpasse og opdatere dine dækninger til at forebygge skader, inden de sker.​

Find din forsikring

Få et tilbudProof image.jpg

 

3.

 

Hjælp før og efter skader

 • Undgå tab og nedetid

  Stå stærkt, allerede inden skaderne sker, med vores gode råd og vejledning om forebyggelse. Vi hjælper dig med at undgå økonomiske tab eller lange perioder med nedetid.

 • Få hjælp 24 timer i døgnet - ved akut skade

  Vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt, hvis din virksomhed får en akut skade. Og du kan altid få hjælp - eller finde svar på stort og småt - på vores hjemmeside.

 • Anmeld skade på mobilen

  Brug vores app Mit Alm. Brand til Erhverv til at anmelde din skade, uanset om du er på byggepladsen, på kontoret eller på farten. Her finder du også dit forsikringsoverblik, dine regninger og meget mere.

Kontakt os

 

 

Vil du vide mere?

AB_ikon_kundeservice.svg

Ring til os

 

57 66 63 40

Man-fre: 8-16

mobil_icon.svg

Bestil et opkald

Skriv til os


Send os dine spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Send en besked

 

 

 

 

 

 

Passer ualmindeligt godt til dig