Vi har overdraget vores bank- og leasingaktiviteter til Sydbank-koncernen. Her ser du, hvordan du kan få hjælp fremover.

Privat | Erhverv

Netbank Erhverv


Med Netbank Erhverv og Mobilbank bestemmer du selv, hvornår du vil i banken. Uanset om du logger på fra din mobil, tablet eller computer, så har du det fulde overblik og de vigtigste funktioner lige ved hånden.

 

Log på Netbank Erhverv

Hjælp til Netbank Erhverv

Har du problemer med din Netbank? Her kan du kan få hjælp til de vigtigste funktioner i Netbanken og få personlig service, så du kan komme godt videre. 

 

Sådan logger du på Netbank Erhverv 

Sådan tilmelder du Mobilbank Erhverv 

Integration med virksomhedens økonomisystem

Det daglige overblik

Netbank Erhverv giver dig det daglige overblik. I Netbank Erhverv kan du hurtigt danne dig et overblik over dine forskellige konti og dine seneste posteringer.

 

Vores netbank kan integreres med de fleste økonomisystemer, hvilket sikrer dig administrative besparelser.

 

 

Almindelige betalinger

I Netbank Erhverv kan du foretage alle dine almindelige betalinger. Du kan betale dine indbetalingskort og overføre fra konto til konto, både som standard-, straks- eller sammedags-overførsler. Du har også mulighed for at lave udenlandske overførsler.

 

Afhængig af administrationsgangen i din virksomhed har du mulighed for at indsætte en 1. godkender og en 2. godkender i Netbank Erhverv. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvem der skal godkende en betaling, før den bliver gennemført.

 

 

Dine oplysninger

Netbank Erhverv gemmer alle dine oplysninger om bl.a. betalinger, posteringer og indbetalinger med indbetalingskort.

 

Det gør det muligt for dig at benytte de effektive søgeværktøjer, hvor du eksempelvis kan udskrive kontooversigter, valutakurser og lister til afstemning af betalinger mod kontoudskrifter. Du kan også nemt og enkelt finde bestemte betalinger og posteringer frem.