Privat | Erhverv

ER DU ERHVERVSKUNDE I ALM. BRAND?

Sådan håndterer vi coronavirus sammen

Vi gør alt, hvad vi kan, for at tage bedst muligt vare på dig som kunde og vores medarbejdere for at undgå spredning af coronavirus.  

 

Har du behov for at komme i kontakt med os?

Vi er fortsat fuldt tilgængelige for dig på telefon, e-mail og via onlinemøder. 

 

Vi holder dig opdateret

Vi følger udviklingen nøje og vil løbende opdatere denne side med relevant information. Har du allerede planlagt et møde med os, vil din rådgiver tage telefonisk kontakt til dig.

Spørgsmål og svar

For at din sygedriftstabsforsikring dækker, skal forsikringen have været i kraft i mere end 6 måneder forud for smitten med coronavirus.

 

Derudover skal medarbejderen være erklæret uarbejdsdygtig pga. sygdom.

 

Hvis ovenstående er opfyldt, skal du være opmærksom på, at dækningen først gælder efter tre ugers sygdom.

Erhvervsforsikringen eller Landbrugsforsikringen dækker driftstab som følge af brand, vand eller tyveri. 

 

Eventuelle driftstab, hvis din virksomhed midlertidigt skal lukkes som følge af coronavirus, dækkes ikke.

 

Det gælder også, hvis dine leverandører eller aftagere lukkes ned som følge af coronavirus.

Skal du snart på erhvervsrejse, og bekymrer du dig om coronavirus? Eller har du generelle spørgsmål til din erhvervsrejseforsikring? Så kontakt os på +45 57 66 63 40.

Så længe medarbejderne ikke er opsagt, og der stadig er tale om et ansættelsesforhold, så skal der også være en lovpligtig arbejdsskadeforsikring jf. loven om arbejdsskadesikring. Også når medarbejderne bliver sendt hjem med en subsidieret lønpakke.

Da rigtig mange medarbejdere arbejder hjemmefra i denne tid vurdere myndighederne, at cybertruslen er væsentlig højere end normalt. Sikkerheden på hjemmearbejdspladser er mindre god, hvilket er en situation som desværre nemt kan blive udnyttet af cyberkriminelle.

 

Med en cyberforsikring vil du bl.a. være dækket, hvis en hacker ændre eller ødelægger virksomhedens data og hvis du mister indtjening i den periode.

 

Læs mere om vores Cyberforsikring.  

Smitte med coronavirus, som menes at være opstået på arbejdet, kan være en arbejdsskade.

Du kan læse mere om reglerne på Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings hjemmeside.

Brug for at styrke din likviditet?

Brug for at styrke din likviditet?


Er du en af de mange erhvervsdrivende i Danmark, der mærker effekten af coronavirus?

Mange virksomheder bliver berørt økonomisk, og her kan vi hjælpe ved at styrke din likviditet, dele dine betalinger til forsikring op eller få tilpasset dine forsikringer til den nuværende situation.

 

 

Se dine muligheder

Få mere hjælp

Udover den hjælp og rådgivning, vi kan give dig, er der masser af andre steder, du kan finde god og vigtig information om dét at drive virksomhed i disse udfordrende tider. 

 

Erhvervsstyrelsens Virksomhedsguide giver dig f.eks. svar på nogle af alle de helt afgørende spørgsmål, der rejser sig. Skal jeg lukke midlertidigt? Hvilken kompensation kan jeg få? Og hvor kan jeg få personlig sparring?

Læs mere på virksomhedsguiden.dk