Privat | Erhverv

det kan vi gøre for dig

Er din likviditet 
corona-ramt?

Vi er klar, hvis du får brug for det

 

Er du en af de mange erhvervsdrivende i Danmark, der mærker effekten af coronavirus? Situationen påvirker hverdagen for mange virksomheder – også økonomisk.

 

Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig som kunde, hvis du får behov for det.
Her er nogle af de muligheder for hjælp, vi kan tilbyde dig:

Styrk din likviditet

Som forsikringskunde hos Alm. Brand har du muligheden for at ændre betalingen af dine forsikringer til månedlig betaling.

På den måde kan du fordele udgiften hen over resten af året, og du undgår dermed at blive ramt af én stor regning.

 

pengene tilbage

Har du allerede betalt dine forsikringer forud, har du mulighed for at få de penge tilbage, du allerede har betalt forud.

På den måde kan du få tilbagebetalt de måneder du allerede har betalt forud. Dvs., hvis du f.eks. har betalt forud for april-december 2020, får du 9 måneders betaling retur. Herefter betaler du fremadrettet dine forsikringer månedsvis via Betalingsservice.

Vær opmærksom på at PBS koster 7 kr. pr. police, pr. måned. Vælger du månedlig betaling, stiger den årlige pris på forsikringen med 3%, udover PBS gebyret.

 

Skift til månedlig betaling

 

Betal mindre for forsikringen

Holder dine biler stille i en længere periode grundet Corona epidemien, så tilbyder vi, at du kan skifte til vores stilstandsforsikring. Det betyder, at hvis du ikke benytter bilerne, betaler du kun ca. 20% af den normale pris – dog min. 1.500 kr. pr. år.

 

Tilpas dine forsikringer

Generelt er det en god ide at få tilpasset dine forsikringer, når der sker ændringer i virksomheden, da det kan betyde, at du er enten over- eller underforsikret.

Har du konkrete spørgsmål til dine dækninger, så læs mere her eller ring til os.

Vil du kontaktes?