Privat | Erhverv

Pas godt på børnene


Børn er nysgerrige og udforsker hele tiden verden omkring dem. Men med eventyrlyst kommer også risikoen for ulykker. Med nogle få sikkerhedsråd kan du undgå og forebygge mange af ulykkerne. 
Sådan undgår du de mest almindelige børneulykker

1. Brug hovedet på trampolinen


Trampolinen er en af de store syndere, når det kommer til ulykker hos børn. Særligt er det børn i alderen 5-9 år, der kommer galt afsted på trampolinen og særligt, når børnene hopper flere sammen. En række forholdsregler kan være med til at skabe mere sikkerhed på trampolinen. 

  • Hop altid én ad gangen.
  • Slå aldrig kolbøtter eller saltomortaler på trampolinen.
  • Brug sikkerhedsnet og giv jævnligt trampolinen et sikkerhedstjek.

2. Husk sikkerheden, når der rulles


Rulleskøjter er en sjov aktivitet og en god måde at få rørt sig på. Bruges rulleskøjterne som transportmiddel fra A-B, så husk at man er betragtet som gåede og skal benytte fortovet. Det betyder dog ikke at man skal glemme sikkerheden. 

  • Husk hjelmen så du forebygger hjernerystelse, som er en af de hyppigste skader.
  • Brug albue-, håndleds- og knæbeskyttere, så du bedre undgår skader på håndled og underarm og skammer på knæene.

3. Mind dit barn om trafikreglerne


Cyklen er god som transportmiddel og en god måde at få motion ind i hverdagen hos dit barn.

  • Husk dit barn på cykelhjelmen. Og husk, at det er nemmere at få dit barn til at bruge hjelmen, hvis du også selv gør det.
  • Lær dit barn, at mobiltelefonen ikke hører til i trafikken. Og vær selv et godt eksempel.

Hvis ulykken skulle ske

Den bedste måde, at få hjælp til at komme så godt som muligt igennem en ulykke, kan være at have en god ulykkesforsikring. Har du denne på plads, er der kun nogle få ting, du skal fokusere på, hvis uheldet er ude.

  • Forsøg så godt du kan at begrænse skaden
  • Ring 112 hvis det er en alvorlig skade
  • Tag fat i os hurtigst muligt

Du kan ringe til os på 35 47 35 00 eller nemt og enkelt selv anmelde skaden online. I nogle tilfælde har vi brug for en skriftlig anmeldelse fra dig - hvis det er aktuelt, beder vi dig om det.  

Hvis uheldet sker, mens dit barn er til sport

Hvis uheldet sker, mens dit barn er til sport


I Alm. Brand dækker vores nyeste ulykkesforsikring også, hvis dit barn dyrker en risikofyldt sport f.eks. ishockey, kører på BMX, går til karate eller lign.  Har du den nye forsikring, skal den kun udvides, hvis dit barn dyrker særligt risikofyldte sportsgrene som f.eks. motorcross, ATV-kørsel eller faldskærmsudspring

 

Forsød tiden, hvis armen eller benet skal i gips

Du kan også udvide forsikringen med en brudskadedækning. Med den udbetales der 1% af forsikringssummen, hvis dit barn falder og brækker f.eks. armen eller benet. Pengene kan bruges, som du har lyst til, og kan f.eks. være med til at gøre perioden med gips på armen eller benet lidt sjovere.

 

Læs mere om vores ulykkesforsikring

Hvordan er du dækket?

Du kan sikre dine børn med ulykkesforsikringen, der bl.a. dækker tandskader og hvis de kommer til skade, mens de f.eks. spiller fodbold. Du kan også udvide forsikringen, så du f.eks. får en udbetaling, hvis dit barn får en kritisk sygdom. 

 

Er dit barn fyldt 14 år og har et fritidsjob, f.eks. avisudbringning, kan du udvide ulykkesforsikringen, så den også dækker, mens dit barn er på arbejde. 

 

Hvis du er Pluskunde i forsikring og har din egen ulykkesforsikring hos os, er dit barn gratis medforsikret, indtil han/hun fylder 3 år. Du skal blot huske at få skrevet barnets navn i policen. 

AB_infographic_Kontakt.svg

Ring til os

Man-tors 8:00-17 | Fre 8:00-16

Weekend: Lukket

 

96 10 17 17

AB_infographic_Skade.svg

Skadeservice

Anmeld skade online

 

Ved akut skade ring til os på 35 47 35 00. Åbent hele døgnet.

Måske du overvejer

Ulykkesforsikring
Produkt Ulykkesforsikring
Ungdomsforsikring
Produkt Ungdomsforsikring
Indboforsikring
Produkt Indboforsikring