CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

 

ANDELSBOLIGKREDIT

Mere overskud i hverdagen

Skift til en andelsboligkredit og få større handlefrihed og plads til dine hverdagsdrømme. Vi betaler*, når du opretter andelsboligkreditten hos os.

 

Se fordelene

 

Frihed til hverdagens drømme

Overvejer du at låne lidt ekstra til det åbne køkken, du længe har drømt om? Med en andelsboligkredit får du overblik over din friværdi og dine muligheder - f.eks. for at renovere. Og så har du mulighed for at betale for dine drømmeprojekter til samme lave rente, som du betaler på dit lån.

 


Hvorfor vælge en andelsboligkredit? 

En andelsboligkredit er for dig, der ønsker frihed og fleksibilitet i det daglige. Du betaler af på kreditten ligesom på et lån, men den fungerer som en kassekredit. Du har altid mulighed for at tale med din rådgiver om at hæve kreditloftet. Det giver dig og familien overskud til f.eks. renovering eller ny vaskemaskine.

USP_icons_spar penge.svg

Spar 5-8000 kr. ved skift til Alm. Brand Bank*

Vi betaler etableringsgebyret, hvis du flytter dit eksisterende andelsboliglån til en Andelsboligkredit hos os

usp_andelsboligkredit_laveste_rente_stjerne.svg

En af markedets
laveste renter

Pris betyder noget – og vi tilbyder en af markedets billigste andelsboligkreditter

usp_andelsboligkredit_rente_traekker_paere.svg

Betal kun rente
af det beløb, du trækker

Har du luft i økonomien, kan du sætte penge ind - og hæve dem igen ved behov. Har du penge stående, modregner vi dem, før vi beregner renten

usp_andelsboligkredit_handlefrihed_fugl.svg

Stor handlefrihed
og et let overblik

Nyd fleksibiliteten i at kunne indsætte og hæve penge alt efter behov

Hvad siger andre som dig?


"Friheden til at vælge, hvor meget og hvor lidt vi vil afdrage, er meget vigtig for os. Andelsboligkreditten er især attraktiv for os, fordi vi har frihed til selv at disponere over pengene."

 

Line og Sune, andelsboligejere på Vesterbro og kunder i Alm. Brand Bank


Ligesom Line og Sune, kan du altid aftale med din rådgiver, hvor meget du afdrager eller snakke om muligheden for at få op til 10 års afdragsfrihed.

Tal med en rådgiver

Lad os ringe til dig. Så aftaler vi et godt tidspunkt for et møde via telefonen eller online. Det første opkald tager kun 5 minutter.

Samtykke

*Hvis du flytter dit eksisterende andelsboliglån til en andelsboligkredit i Alm. Brand Bank, betaler Alm. Brand Bank etableringsgebyret, som svarer til 2 % af det samlede lånebeløb. Dvs. du sparer 5-8.000 kr. i forbindelse med bankskiftet, hvis lånets størrelse er det samme.