Er du bank- eller leasingkunde? Se her, hvor du fremover kan få hjælp.

Privat | Erhverv

Vilkår og betingelser


Her kan du læse vilkår og betingelser for vores Black Week-kampagne, der løber d. 23. november 2020 fra kl. 00.01 til 27. november kl. 23.59.

Generelt om kampagnen

I anledning af Black Week 2020 giver vi dig en rabat på din førsteårspræmie i form af et gavekort. For at få et gavekort skal du købe en Bilforsikring på almbrand.dk i kampagneperioden, der løber fra d. 23. november 2020 fra kl. 00.01 til 27. november kl. 23.59.

 

Gavekortets værdi afhænger af den forsikring, du køber. Følgende forsikringer giver følgende gavekort, hvis de købes online inden for kampagneperioden:

Gavekort leveres i samarbejde med sendentanke.dk. Det er et såkaldt Luksusgavekort, og du kan læse mere om det på sendentanke.dk.

 

Gavekort kan ikke indløses til kontanter, kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter hos Alm. Brand, og gavekortet kan ikke købes separat.

 

Modtagelse af gavekort

Vi sender gavekortet til din e-mailadresse, når din forsikring træder i kraft.

 

Gavekortets gyldighed

Gavekortet er gyldigt i 24 mdr. fra udstedelsesdatoen.

 

Hvis du fortryder dit køb

Hvis du fortryder dit køb af forsikring, annulleres dit gavekort også. Hvis du allerede har anvendt gavekortet, før du anvender din fortrydelsesret, skal du tilbagebetale værdien af gavekortet til Alm. Brand.

 

Hvis du har problemer med dit gavekort

Er der noget, der ikke fungerer, som det skal, så skal du kontakte sendentanke.dk kundeservice på telefon 70 22 47 00 (man-fre: 10.00-12.00 og 13.00-15.00).

 

Behandling af personoplysninger

For at vi kan sende dig dit gavekort, videregiver vi dit fornavn og din e-mail til sendentanke.dk. Sendentanke.dk er selvstændig dataansvarlig for oplysninger, der videregives. Sendentanke.dk behandler dine oplysninger med fortrolighed og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Kontakt sendentanke.dk, hvis du har spørgsmål, ønsker indsigt eller vil gøre indsigelse ifm. dine persondata hos dem.

 

Du kan læse mere om Alm. Brands persondatapolitik her.