CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Kommunaløkonomisk Forum 2019


Store udfordringer, lokale løsninger

Store udfordringer, lokale løsninger


Vi står med fødderne solidt plantet i et lavrentemarked, og kommunerne er nødt til at investere i aktier og virksomhedsobligationer for at få et tilfredsstillende afkast på deres kapital.

 

Det stiller kommunerne over for nye dilemmaer. For hvordan sikrer man sig et tilfredsstillende afkast uden at løbe en stor risiko med skatteborgernes penge, og hvordan sikrer man sig en god etisk profil i investeringerne?

Bliv kontaktet

* Ved indtastning af dine oplysninger ovenfor giver du samtykke til, at Alm. Brand Bank A/S må kontakte dig pr. mail eller telefon med henblik på markedsføring af bankens produkter, herunder kontakte dig med relevant markedsføringsmateriale om finansielle produkter, målrettede nyhedsbreve og invitationer til særlige arrangementer.
Du giver også samtykke til, at Alm. Brand Bank A/S videregiver dine oplysninger til selskaberne i Alm. Brand-koncernen, og at selskaberne i Alm. Brand-koncernen kan kontakte dig pr. mail og telefon med henblik på markedsføring af selskabernes produkter.
Selskaberne i Alm. Brand- koncernen og deres produkter er: Alm. Brand Forsikring A/S (forsikring af indbo, hus og husdyr, bil og båd samt Rejse- og Ulykkesforsikringer og Lønsikring), Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S (Alderspension, Ratepension, Fastrentepension og Livrente), Alm. Brand Bank A/S (konti/opsparing, lån, pension, investeringer og formuepleje samt selvbetjeningsmuligheder) og Alm. Brand Leasing A/S (Leasingbiler).
Ønsker du på noget tidspunkt at tilbagekalde samtykket, kan du altid ringe til os eller skrive til os på marketing.samtykke@almbrand.dk.
Læs mere om vores persondatapolitik almbrand.dk/persondata