CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Konkurrencebetingelser


Konkurrencebetingelser for deltagelse i konkurrencen om 50 x 2 billetter
til en værdi af 200 kr. til Ferie For Alle udbudt af Alm. Brand. 

Arrangør

Konkurrencen tilrettelægges og gennemføres af Alm. Brand Forsikring A/S, CVR. 10526949, Midtermolen 7, 2100 København Ø, telefonnummer 35 47 47 47 (Alm. Brand).


Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Ferie For Alle, hvorfor de er derfor uden ansvar. Deltagere i konkurrencen afgiver alene information til Alm. Brand Koncernen.

 

Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Medarbejdere i Alm. Brand Koncernen må ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

 

Hvordan deltager du?

Du kan deltage i konkurrencen, når du, udfylder det digitale konkurrencekort og afgiver samtykke til markedsføring. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

 

Vindere

Vinderen findes, den 19. februar 2020, ved en tilfældig lodtrækning blandt alle, der har afgivet samtykke til markedsføring.

 

Vinderen får direkte besked via mail eller telefon. Hvis vinderen ikke svarer tilbage inden for syv dage, trækker Alm. Brand en ny vinder blandt deltagerne i konkurrencen.

 

Præmien

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. Alm. Brand kan ikke holdes ansvarlig for skader eller tab som følge af konkurrencens præmie. Overdragelse af præmien bliver aftalt med den enkelte vinder.

 

Håndtering af personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtykke til, at Alm. Brand Koncernens selskaber må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med reglerne i Alm. Brands Persondatapolitik, og at Alm. Brand må kontakte dig, hvis du bliver udtrukket som vinder af konkurrencen. 

 

Dine oplysninger vil blive slettet efter den 1. februar 2021.

 

Rettigheder og Ansvar

Alm. Brand forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår og at stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det bliver nødvendigt af konkrete eller juridiske grunde. Alm. Brand afgør de tvivlstilfælde, der måtte opstå i forbindelse med konkurrencen. Alm. Brand forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra konkurrencen ved mistanke om snyd, eller hvis deltageren ikke holder sig til Alm. Brands husregler.

 

Alm. Brand fraskriver sig alt ansvar for:

Alm. Brand bærer ikke ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.