Privat | Erhverv

G4S_logo.jpg

Få særlige fordele


Alm. Brand tilbyder i samarbejde med Frelsens Hær fordelagtige vilkår på dine forsikringer. Vil du vide mere? Udfyld formularen, så ringer vi til dig. 

Kontaktperson

Jeg bekræfter, at jeg er fyldt 18 år, og med mit kryds giver jeg samtykke til, at nedennævnte selskaber i Alm. Brand Koncernen må anvende mine indtastede kontaktoplysninger til at ringe mig op med tilbud og information om Alm. Brand-selskabernes produkter indenfor de nævnte produktkategorier.

Jeg giver samtykket til følgende Alm. Brand selskaber, hvis produktkategorier er angivet i parentes: Alm. Brand Forsikrings A/S (forsikring af bygning, dyr og lystfarttøj samt ansvar-, arbejdsskade-, auto-, løsøre-, teknisk-, og transportforsikringer). Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S (alderspension, ratepension, fastrentepension og livrente).

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at skrive til marketing.samtykke@almbrand.dk. I Alm. Brands Persondatapolitik kan jeg læse mere om Alm. Brand-koncernens behandling af personoplysninger. 

AB_ikon_kundeservice.svg
Har du spørgsmål?

Ring til os - eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

96 10 17 17