CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv


Hvordan ser din tidsrøver ud?

Fang din tidsrøver

 

Fylder din økonomi meget i dit liv?
Hos Alm. Brand ved vi, at der er hundrede ting, du hellere vil bruge tiden på end boliglån, forsikringer og ratepensioner. Økonomi kan være en af de krævende tidsrøvere, der stjæler tid fra alt det, du virkelig elsker.

 

Tænk, hvis en af de helt store tidsrøvere forsvandt, og du
samtidig fik et bedre overblik over din samlede økonomi.
Det ville være en rar følelse, ik?

... bestil et Økonomitjek

- eller ring til os
87 10 18 18

Man-fre: 8.30-18

Hvad tænker børn om tid?

Hverdagen bliver hurtigt opslugt af alle mulige tidskrævende gøremål. Det er ikke altid, at der er tid til det, der virkeligt tæller. Se med her, når en række skønne børn fortæller, hvordan de opfatter tid, og hvad der er vigtigt for dem at bruge tid på.

Hvad vil du bruge din tid på?

Mød alle de dejlige mennesker, som har fortalt os om deres opfattelse af tid. Mød den ældre generation, der er enige om, at det bestemt ikke er økonomi, de ville have brugt mere tid på. Og den helt unge generation, der synes, at det er vigtigt at bruge den tid, man har, sammen – og ikke på alt det kedelige, som f.eks. økonomi. Hvad vil du bruge din tid på?

Mere om vores Økonomitjek

Et Økonomitjek er gratis for alle, og du skal kun rydde én time i din kalender. Mødet foregår i en Alm. Brand filial nær dig, og her gennemgår vi din bank, forsikringer og pension sammen.

 

Du får et samlet overblik og en klar anbefaling med videre. Når vi har det fulde overblik, er der altid bedre udsigt til at finde skjulte muligheder i din økonomi. Og det er her, det bliver sjovt. 

 

Bestil et Økonomitjek

 

- eller ring til os

87 10 18 18

Man-fre: 8.30-18