CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Tidsoptimist eller forfulgt af en tidsrøver?

Det kan være en tidsrøver...

...at skabe sig et økonomisk overblik. Det, man egentligt bare gerne vil have overstået hurtigst muligt, lister sig ind og stjæler ens tid.

 

Et Økonomitjek stjæler kun én time af din tid – og så får du endda styr på både bank, forsikring og pension, når du går hjem.

 

Vi har spurgt en flok skønne børn om, hvordan de opfatter begreber som ’tid’ og ’økonomi’ - for børn har om nogen deres helt egen opfattelse af verden.

 

Er økonomi også en tidsrøver for dig?
 

Få et gratis Økonomitjek


Hvad elsker du at lave med din familie?

Hvad tror du, at dine børn elsker allermest at lave, når I er sammen? Se med, når børnene uden tøven giver dig svaret på, hvad de elsker at lave sammen med deres familie. 


Hvor gemmer din tidsrøver sig?

Tidsrøvere kan principielt gemme sig hvor som helst. Men for mange kan det være lidt af en tidsrøver at få styr på sin økonomi. Og her tænker vi på hele pakken med bank, forsikring og pension. 


Vil du af med en af de store tidsrøvere?

At få overblik over hele økonomien, dvs. bank, forsikring og pension, er en af de helt store tidsrøvere for mange og bliver ofte udskudt. Vi har bedt ni børn forklare, hvad penge er, og hvad de vil lave med deres forældre, hvis de fik mere tid sammen.


Hvad er penge?

De færreste børn tænker over, at mor og far kan have brug for tid til at få et økonomisk overblik. Hvorfor er det nu nødvendigt? Find her ud af, hvad børn ved om penge.  


Hvad synes du, dine forældre skal bruge mere tid på?

Skal I lave flere huler? Eller se film og tage på flere ture sammen? Børnene har masser af gode idéer til, hvad I kunne lave, hvis I havde mere tid sammen.

Sløjf det kedelige i kalenderen

Børnene er ikke i tvivl. Det er de dyrebare øjeblikke med familien, der tæller. Vil du have flere af dem – og mindske den tid, du bruger på at få overblik over privatøkonomien?

 

Så book et Økonomitjek. Med et Økonomitjek kan du sløjfe meget af det kedelige i din kalender. Det er gratis og uforpligtende, og på én time giver vi dig overblik over din samlede økonomi, så du får det bedste ud af den og mere tid til det, du virkelig elsker. 

Book et Økonomitjek

Hvad ville du have brugt mere tid på?

Vi har tidligere spurgt den ældre generation om, hvordan man bedst mestrer den svære prioritering af tid. De ældre har levet og gjort sig nogle erfaringer, som giver stof til eftertanke. Bliv inspireret af Ole, Else, Janne, Søren, Britta og Hans Christian, der alle fortæller, hvad de ville ønske, at de havde brugt mere tid på.

 

Se, hvad de ældre sagde