VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv

Blanketter


Blanketter til privatkunder

Herunder finder du de blanketter, du som privatkunde i banken oftest har brug for.

Blanket Anvendelse Modtager
 Fuldmagt Brug denne blanket, hvis du ønsker at oprette en fuldmagt til en konto i Alm. Brand Bank. E-mail: 
filial@almbrand.dk

 

Alm. Brand Bank
Att.: Support
Midtermolen 7 
2100 København Ø

 Kontooverførsel Hvis du ikke har mulighed for at overføre via Netbank/Mobilbank, kan du benytte denne blanket til kontooverførsel til en anden bank.  E-mail: 
filial@almbrand.dk

 

Alm. Brand Bank
Att.: Support
Midtermolen 7 
2100 København Ø

 Lukning af konto Du kan lukke din konto i Alm. Brand Bank ved at skrive til os via din personlige Netbank. Hvis du ikke har Netbank, kan du benytte denne blanket.

E-mail: 
filial@almbrand.dk

  

Alm. Brand Bank
Att.: Support
Midtermolen 7 
2100 København Ø 

 Serviceaftale Hvis du ikke allerede har underskrevet Serviceaftalen, kan du printe og udfylde den her. Derved kan vi tilbyde dig og din husstand en mere fyldestgørende rådgivning og ekstra services. E-mail: 
marketing@almbrand.dk 

 

Alm. Brand 
Att.: Marketing
Midtermolen 7 
2100 København Ø

Blanketter vedrørende CRS og FATCA

Som konsekvens af OECDs CRS-lovgivning samt den amerikanske FATCA lovgivning har Danmark og OECD, samt Danmark og USA indgået en aftale om at udveksle skatterelaterede oplysninger. Aftalen betyder, at finansielle institutter, herunder Alm. Brand Bank, skal identificere og indberette de samlede beløb på konti, der tilhører personer eller selskaber der har skatteresidens i et OECD land eller USA til SKAT. SKAT vil derefter videregive informationen til den relevante skattemyndighed i det pågældende OECD land, alternativt USA.

 

Har du modtaget et brev eller på anden vis er blevet kontaktet af Alm. Brand Bank, hvor vi beder om information fra dig, bedes du udfylde en af nedenstående blanketter og sende den til os i henhold til instruktionerne i brevet.

 

Erhvervskunder

Blanket Beskrivelse
Egenerklæring for danske selskaber Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål. Erklæring skal udfyldes af juridiske personer.
Egenerklæring for udenlandske selskaber Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål. Erklæring skal udfyldes af juridiske personer.
Self-declaration form for foreign companies Self-declaration form for Entities and Financial Institutions etc. for FATCA, CRS and US withholding tax purposes. Declaration must be completed by legal persons.
W-9 erklæring
Vejledning til udfyldelse af blanketten
Virksomheder der bor i USA eller er skattepligtige i USA skal udfylde og aflevere erklæringen til banken.
W-8BEN-E erklæring Virksomheder som ikke er skattepligtige i USA skal udfylde og aflevere erklæringen til banken.
Overenskomsterklæring - Treaty Statement Erklæring for selskaber og finansielle institutter mv. om opfyldelse af dobbeltbeskatningsoverenskomst mellem Danmark og USA. Erklæringen skal udfyldes af juridiske personer.

 

Privatkunder

Blanket Beskrivelse
CRS-I egenerklæring - dansk version

Egenerklæring i relation til CRS. Erklæringen skal udfyldes af fysiske personer.

CRS-I self-declaration - english version Self-declaration in relation to CRS. The declaration must be completed by individuals.

W-9 erklæring

Personer der bor i USA eller er skattepligtige i USA skal udfylde og aflevere erklæringen til banken.
W-8BEN erklæring Personer der bor i eller udenfor USA, der ikke er skattepligtige i USA skal udfylde og aflevere erklæringen til banken.

 

Har du spørgsmål?

I vores guide nedenfor kan du få svar på de fleste spørgsmål vedrørende CRS og FATCA. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Spørgsmål og svar om CRS og FATCA

Måske du også overvejer