Privat | Erhverv

Handelsbetingelser


Forsikringen udbydes af

Alm. Brand Forsikring A/S
Midtermolen 7,
2100 København Ø
CVR 10 52 69 49
Telefon: 35 47 47 47
E-mail: almbrand@almbrand.dk

 

Tilsyn og garantifond

Alm. Brand Forsikring A/S er underlagt tilsyn af Finanstilsynet og er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Det betyder, at Garantifonden dækker vores kunders krav, hvis vi skulle gå konkurs.

 

Betaling

Forsikringerne betales via Betalingsservice. Hvis du køber forsikringer, der skal træde i kraft indenfor de næste 30 dage, og de ikke skal opsiges i dit tidligere forsikringsselskab, skal den første betaling ske med betalingskort. Hvis du skal betale med betalingskort, vil du, efter du har købt dine forsikringer, blive stillet videre til en sikker krypteret forbindelse via NETS betalingssystem, hvor ingen andre kan se dine betalingsoplysninger. 

 

Efterfølgende betalinger opkræves via Betalingsservice. Modtager vi ikke din betaling enten via betalingskort, for de forsikringer der skal betales nu, eller via betalingsservice, for senere opkrævninger, vil du modtage en rykkeropkrævning, hvor der vil være pålagt et rykkergebyr.

 

Gebyrer og afgifter

I det beløb, du opkræves, er der tillagt omkostninger i form af f.eks. skadesforsikringsafgift til staten. Disse gebyrer og afgifter er udspecificeret under hvert forsikringsprodukt, og du kan se dem, når du udregner prisen på din forsikring.

 

Forudsætninger for pris og dækning

Prisen og vilkårene er beregnet på baggrund af de oplysninger, du har indtastet, herunder oplysninger om skadeforløb. Hvis nogle af disse oplysninger ikke er korrekte, kan det medføre, at pris eller vilkår ændres, eller at vi alligevel ikke kan tilbyde dig at købe forsikringen. Skulle det ske, vil du altid få besked om dette.

 

Fortrydelse og opsigelse

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesfrist fra den dag, du modtager din police. Modtager du din police, før forsikringen træder i kraft, gælder fortrydelsesfristen først fra den dag, forsikringen træder i kraft. Ønsker du at fortryde dit køb, kan du benytte vores opsigelsesformular eller skrive en e-mail til almbrand@almbrand.dk

 

Klagemuligheder

Vi gør altid vores bedste for, at du får en god og korrekt rådgivning og behandling. Skulle det alligevel ske, at der opstår uenigheder, har du mulighed for at klage.

 

Læs mere om dine klagemuligheder

Måske du også overvejer