CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Indsend din legitimation


Som alle andre pengeinstitutter er vi underlagt reglerne i Hvidvaskloven. Det betyder, at vi er forpligtet til at have en kopi af dit kørekort eller pas, før du kan blive kunde i Alm. Brand.

 

Du kan også blive bedt om at indsende legitimation, selvom du allerede er kunde hos os og måske har været det længe. Det kan nemlig være, at reglerne er kommet til efterfølgende, og vi måske aldrig har fået din legitimation.

Send et billede af dit pas eller kørekort digitalt

Du kan sende os din legitimation digitalt med det samme via e-Boks. Når du logger på e-Boks, vil du automatisk få mulighed for at sende en sikker mail til Alm. Brand - det eneste du skal gøre er at vedhæfte billedet eller kopien af dit pas eller kørekort.

 

 

Send legitimation via e-Boks

 

 

Aflever legitimation eller send det med posten

Du kan også sende en kopi med posten til: 

 

Alm. Brand Bank 
Midtermolen 7 
2100 København Ø

 

Vil du helst aflevere personligt, har du mulighed for at komme forbi et af vores rådgivningscentre med dit kørekort eller pas.

Find dit rådgivningscenter  

 

Hvorfor skal I bruge min legitimation?

Som alle andre pengeinstitutter er vi underlagt reglerne i Hvidvaskloven, og derfor er vi forpligtet til at opbevare en kopi af din legitimation. Det kan være irriterende og virke mistænkeliggørende, men der er faktisk en mening med det. Som bank spiller vi nemlig en vigtig rolle i kampen mod hvidvask og terrorfinansiering.

Læs mere i Finans Danmarks folder

Måske du også overvejer