Privat | Erhverv

Vi passer på dine personoplysninger


Når du er kunde hos Alm. Brand, vil vi gerne kunne tilbyde dig vores bedste løsning. Det kræver, at du giver os lov til at bruge de oplysninger, vi har om dig. Så kan vi hjælpe dig med lige præcis dine behov.


Sådan hjælper vi dig

Vi kan hjælpe dig med dine forsikringer eller på tværs af dine finansielle behov sammen med vores samarbejdspartnere.

  • Hvilke forsikringer har du brug for?
  • Hvordan forebygger du skader?
  • Har du sikret dig og din familie, hvis uheldet er ude, eller du mister jobbet?
  • Hvordan ser den økonomiske planlægning af dit liv efter arbejdsmarkedet ud?

 

Vi giver dig overblik – og vi står klar til at hjælpe, så snart der er behov for det.


Vi giver ikke indsigt gennem apps

Vi er bekendt med, at der til privatpersoner udbydes apps og portaler, som med få oplysninger om en person genererer indsigtsanmodninger ifølge Persondataforordningen på vegne af den pågældende person.

 

Vi finder ikke, at sådanne services opfylder hverken juridiske eller praktiske minimumskrav til en bindende henvendelse på vegne af en person. Vi behandler derfor ikke sådanne henvendelser om indsigtsret mv. men henviser i stedet til, at man henvender sig direkte til os for at få indsigt eller gøre brug af andre rettigheder efter Persondataforordningen.

 

Henvendelse kan ske til vores kundeservice.

Vi opfører os ordentligt 

Det handler i virkeligheden om tillid. I Alm. Brand er ordentlighed pejlemærke for alt, hvad vi gør.


Lad os gøre det nemt 
for dig


De fleste ønsker rådgivning og hjælp, lige når de har brug for det og målrettet til netop deres behov. Samtidig vil de gerne kontaktes, hvis bedre muligheder dukker op. Det kan vi hjælpe dig med. Og jo mere vi ved om dig - og må bruge for at hjælpe dig - jo bedre kan vi.


Vi passer godt på dine oplysninger


Vi sørger for, at det er relevant for dig, når vi skriver til dig. Du får ikke mails med tilfældige tilbud hele tiden – heller ikke fra vores samarbejdspartnere.

Privatlivspolitik for Alm. Brand Forsikring A/S

Privatlivspolitik for Alm. Brand PIA A/S


Vi får hjælp til at
hjælpe dig


Vi kan ikke selv hjælpe dig med alt, hvad du har brug for i din økonomi. Derfor har vi udvalgt nogle samarbejdspartnere, som er eksperter på deres område. Vi giver dem kun de oplysninger om dig, der er nødvendige for, at du får den bedste service og hjælp.

Se, hvem vi samarbejder med

Når du søger job
hos os


Vi passer godt på de oplysninger, vi modtager fra dig som jobansøger. Læs om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og hvilke rettigheder du har, hvis du søger job hos os.

Læs, hvordan vi passer på dine oplysninger som jobansøger

Hvordan giver du os lov?

Hvordan giver du os lov?


Du afgiver det, der hedder et samtykke. Det kan du gøre i Mit Alm. Brand ved at logge ind med NemID. Du kan også ringe til Kundeservice, som så sender dig en mail med et direkte link til at bekræfte dit samtykke.

 

Giv dit samtykke i Mit Alm. Brand

Måske du også overvejer