CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Vi passer på dine persondata


Når du er kunde hos Alm. Brand, vil vi gerne kunne tilbyde dig vores bedste løsning. Det kræver, at du giver os lov til at bruge de oplysninger, vi har om dig. Så kan vi gøre din økonomi overskuelig og hjælpe dig med lige præcis dine behov.

Lad os gøre det nemt

De fleste ønsker rådgivning og hjælp, lige når de har brug for det og målrettet til netop deres behov. Samtidig vil de gerne kontaktes, hvis bedre muligheder dukker op.


Det kan vi hjælpe dig med. Og jo mere vi ved om dig - og må bruge for at hjælpe dig - jo bedre kan vi.

Vi passer godt på dine oplysninger

Vi sørger for, at det er relevant for dig, når vi skriver til dig. Du får ikke mails med tilfældige tilbud hele tiden – heller ikke fra vores samarbejdspartnere.

Læs, hvordan vi passer på dine oplysninger

Vi får hjælp til at hjælpe dig

Vi kan ikke selv hjælpe dig med alt, hvad du har brug for i din økonomi. Derfor har vi udvalgt nogle samarbejdspartnere, som er eksperter på deres område. Vi giver dem kun de oplysninger om dig, der er nødvendige for, at du får den bedste service og hjælp.

 

Se, hvem vi samarbejder med

Vi opfører os ordentligt

Det handler i virkeligheden om tillid. I Alm. Brand er ordentlighed pejlemærke for alt, hvad vi gør.

Hvordan giver du os lov?

Hvordan giver du os lov?


Du afgiver det, der hedder et samtykke. Det kan du gøre i Mit Kundeoverblik ved at logge ind med NemID. Du kan også ringe til Kundeservice, som så sender dig en mail med et direkte link til at bekræfte dit samtykke.

 

Giv dit samtykke i Mit Kundeoverblik

Måske du også overvejer