Alm. Brand køber Codan og skaber Danmarks næststørste forsikringskoncern. Læs nyheden her

Privat | Erhverv

Send dine oplysninger med NemID


Som alle andre pengeinstitutter er vi underlagt reglerne i Hvidvaskloven. Det betyder, at vi skal vide, hvordan du vil bruge banken, og at vi skal have en kopi af din legitimation, før du kan blive kunde i Alm. Brand.

 

I øjeblikket sender Alm. Brand Bank breve, mails og sms’er ud til kunder, hvor vi har behov for at indhente opdaterede oplysninger. Via denne hjemmeside kan du sikkert opgive din informationer. Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummeret i bunden af denne side.

 

Vi er forpligtet til løbende at spørge til dine bankforretninger, da de kan ændre sig med tiden. Selvom du er kunde, kan du altid stadig blive bedt om legitimation eller at opdatere dine svar. Det kan du gøre lige herunder.

 

Besvar spørgsmålene

 

 

Hvorfor spørger vi efter dine oplysninger?

For at du kan få det meste ud af dit engagement, er det vigtigt, at du løbende besvarer spørgsmål omkring, hvordan du ønsker at bruge banken. Uden disse oplysninger kan du bl.a. ikke få oprettet nye betalingskort og konti. Derudover hjælper du os med at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering.

Vil du vide mere?

I Finans Danmarks folder "Derfor spørger banken om ID" kan du læse mere om, hvorfor vi stiller dig disse spørgsmål:

Læs mere i Finans Danmarks folder
Se mere i LOPIs video om, hvorfor vi beder om ID og spørger ind til dine pengesager.