Privat | Erhverv

Anmeld skade

Du kan anmelde næsten alle skader online i Mit Kundeoverblik.

 

Bilskade uden modpart   Andre skader

 

Er du erhvervskunde? Anmeld skade her

 

Vælg type af skade

Afbestilling af rejse

Ved afbestilling af din rejse kan du anmelde skaden via Mit Kundeoverblik. 

 

På selve rejsen

Har du på rejsen modtaget læge- eller tandlægebehandling, skal du anmelde din skade hos SOS. Det gælder også rejse- eller bagageforsinkelser.

 

Skader og tyveri

Du kan anmelde parkeringsskader her Bilskade uden modpart.

Skader og tyveri af køretøjer, cykler og både anmeldes i Mit Kundeoverblik.

 

Vejhjælp

Har du Vejhjælp på din Bilforsikring, så ring til os, hvis uheldet er ude. 

Åbent hele døgnet på 38 48 88 22. 

 

Glasskader på bil

Hvis du har fået en glasskade på din bil, kan du anmelde skaden via vores samarbejdspartner Carglass. Du kan også tage kontakt til dit foretrukne værksted og få udbedret skaden hos dem. Husk at oplyse, at du er forsikret hos Alm. Brand.

 

Du skal kun anmelde skaden hos Alm. Brand eller på Mit Kundeoverblik hvis der er en erstatningsansvarlig modpart involveret.

 

Tyveri af nummerplade

Som udgangspunkt er tyveri af nummerplader dækket af din Kaskoforsikring. Udgiften overstiger sjældent din selvrisiko, men hvis din Kaskoforsikring indeholder Friskade, skal du ikke betale selvrisiko ved tyveri af nummerplader.

 

Du finder oplysninger om din selvrisiko på Mit Kundeoverblik, hvor det også fremgår af din police, om du har Friskade på din Kaskoforsikring.

 

Hos SKAT kan du finde gode råd til, hvordan du sikrer dig mod nummerpladetyveri.

Læs mere: Montering af nummerplader

 

Læs SKATs vejledning i, hvordan du skal forholde dig, hvis én eller begge nummerplader bliver stjålet. 

Læs mere: Stjålne og mistede nummerplader

 

Hvis din bil er leaset 

Hvis du har leaset din bil, og dine nummerplader bliver stjålet, skal du rette henvendelse til dit leasingselskab. Hvis din bil er leaset hos Alm. Brand kan du kontakte os på 35 47 70 03.

 

Veterankøretøjsforsikring

Hvis du har fået en skade på dit veterankøretøj, kan du anmelde skaden online på Mit Kundeoverblik.

 

OBS: Vent med at reparere veterankøretøjet

Du har mulighed for selv at reparere dit veterankøretøj efter en skade, da det handler om at være nænsom ned til mindste detalje. Du må dog ikke gå i gang med reparationer, før du har talt med os, og vi har givet grønt lys. 

 

Det er vigtigt, at du er omhyggelig, når du beskriver skaden. Præcise informationer er en stor hjælp i skadebehandlingen, og kan give dig hurtigere svar. Ved større skader, bliver du kontaktet af en taksator, som aftaler med dig, hvornår skaderne på dit køretøj kan besigtiges. 

 

Hvis du har kaskoforsikring på dit veterankøretøj, er du tilmeldt Vejhjælp. Ring hvis uheldet er ude. Åbent hele døgnet på 38 48 88 22.

Anmeld skader på dine eller andres ting i Mit Kundeoverblik.

Hvis du selv kommer til skade, eller kommer til at gøre skade på andre personer, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik.

Er du blevet syg eller kommet til skade, skal du som det første ringe til din egen læge, som kan give dig en henvisning til videre behandling.

 

Kontakt herefter Alm. Brand Sundhed på telefon 70 13 13 03 døgnet rundt eller send en mail til almbrandsundhed@sundhedsforsikring.nu. Sammen aftaler vi det nærmere forløb og behandling.

Skader på dit hus eller sommerhus anmeldes i Mit Kundeoverblik. 

 

Hvis dit hus er et fritidslandbrug eller et nedlagt landbrug
Hvis dit hus er et fritidslandbrug eller et nedlagt landbrug, skal du anmelde skaden i Mit Kundeoverblik for landbrugskunder.

Skader, der vedrører din hest eller hund, skal anmeldes i Mit Kundeoverblik. 

  

Hvis du har spørgsmål til en skade, der vedrører din hest eller hund, kan du skrive til dyreforsikring@almbrand.dk.

Hvis du har brug for retshjælp, og er forsikret hos os, kan du ringe til vores Retshjælpsafdeling på 35 47 75 80.

Hvis du har mistanke om, at du har været udsat for identitetstyveri, er det vigtigt, at du tager fat i os så hurtigt som muligt. På den måde kan vi tage hånd om din sag og hjælpe dig med at få stoppet svindlen hurtigst muligt. 

Du kan ringe til os døgnet rundt på 96 10 17 10. 

Læs mere om, hvordan du undgår identitetstyveri 

Hvis du har en anmeldelse, der vedrører din Sælgeransvarsforsikring, kan du ringe til os på tlf. 35 47 75 80.

Anmeld stormflodsskade

Ved stormflod skal du anmelde skade hos Stormrådet.

 

Det er Stormrådet der, fra gang til gang, afgør om du kan få erstatning for skader efter stormflod. Det er også Stormrådet, der afgør, hvorvidt der har været stormflod. 

 

Er du dækket af Stormflodsordningen?

Se i Stormrådets video, om du er dækket af Stormflodsordningen

 

Er du ramt af stormflod?

Ligger din bolig i et udsat område, eller din bolig ramt af oversvømmelse fra hav eller fjord?

Se i Stormrådets video, hvordan du skal forholde dig, når skaden er sket 

Læs mere på Stormrådets hjemmeside

 

 

Ring på tlf. 96 10 17 68, hvis du har Lønsikring og har mistet dit job.

Har du brug
for akut hjælp på din rejse?
SOS International
kan hjælpe her og nu
på tlf. +45 38 48 91 81.


Har du spørgsmål til din skade?

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

 

Man-fre: 10-15

35 47 35 00

Ved akut skade kan du ringe hele døgnet.

 

 

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kl. 10-11 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 11-12 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg

Kl. 12-13

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 13-14 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 14-15 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg

 

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Længst ventetid

 

Circle_Marker_lange_obligationer.svg Kortest ventetid

Måske du også overvejer