Er du bank- eller leasingkunde? Se her, hvor du fremover kan få hjælp.

Privat | Erhverv

AB_infographic_Familie.svg

Andre skader

Her kan du anmelde andre skadestyper, som du har tegnet forsikring på.

 

Har du nye informationer eller dokumenter til en eksisterende sag, kan du tilføje dem under din anmeldelse i Mit Kundeoverblik.

 

Tilbage til oversigt

Vælg skadestype

Hvis du har mistanke om, at du har været udsat for identitetstyveri eller digitale krænkelser, er det vigtigt, at du tager fat i os så hurtigt som muligt. På den måde kan vi tage hånd om din sag og hjælpe dig med at få stoppet identitetsmisbruget hurtigst muligt.

 

Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 96 10 17 10. 

Hvis du har brug for retshjælp og er forsikret hos os, kan du ringe til vores Retshjælpsafdeling på telefon 35 47 75 80.

Hvis du har en anmeldelse, der vedrører din Sælgeransvarsforsikring, kan du ringe til os på telefon 35 47 76 80.

Ved stormflod skal du anmelde skade hos Stormrådet. Det er Stormrådet der, fra gang til gang, afgør om du kan få erstatning for skader efter stormflod. Det er også Stormrådet, der afgør, hvorvidt der har været stormflod.

 

Anmeld hos Stormrådet

 

Er du dækket af Stormflodsordningen?
Stormrådets video om Stormflodsordningen

 

Er du ramt af stormflod?

Ligger din bolig i et udsat område, eller er din bolig ramt af oversvømmelse fra hav eller fjord?

Stormrådets video med vejledning

Læs mere på Stormrådets hjemmeside

Ring på telefon 96 10 17 68, hvis du har Lønsikring og har mistet dit job.

Er du blevet syg eller kommet til skade, skal du som det første kontakte din egen læge, som kan give dig en henvisning til videre behandling.

 

Kontakt herefter Alm. Brand Sundhed på telefon 70 13 13 03 døgnet rundt eller send en mail til almbrandsundhed@sundhedsforsikring.nu. Sammen aftaler vi det nærmere forløb og behandling.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan finde vejledning til, hvilken forsikring du skal anmelde skaden på under skadetyperne.

Ja, hvis der er sket en skade på dig, dine ting eller dit køretøj, som en anden er skyld i, skal du anmelde skaden hos dit forsikringsselskab. Har du oplysninger om, hvem der har lavet skaden, så husk at oplyse det i din anmeldelse. Den person, der har forvoldt skaden, skal også anmelde det hos sit forsikringsselskab.

Ja, du kan gå i Mit Kundeoverblik under ’Anmeldte Skader’ og tilføje billeder og andre informationer til en igangværende sag.

Din selvrisiko står i din police, som du finder i Mit Kundeoverblik. Beløbet på din selvrisiko er bestemt ud fra prisen på din forsikring.

Under ’Anmeldte Skader’ i Mit Kundeoverblik kan du følge med i din sag. Står der ’Afventer’ ved din sag, arbejder vi stadig på den. Ofte er er årsagen, at vi afventer informationer fra eksterne parter f.eks. modpartens forsikringsselskab, politirapport eller lægejournal.

Har du spørgsmål til din skade?

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

 

Man-fre: 10-15

35 47 35 00

Nye skader skal anmeldes online.
Ved akut skade kan du ringe hele døgnet.

 

 

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Længst ventetid

 

Circle_Marker_lange_obligationer.svg Kortest ventetid

 

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kl. 10-11 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 11-12 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg

Kl. 12-13

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 13-14 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 14-15 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg