Er du bank- eller leasingkunde? Se her, hvor du fremover kan få hjælp.

Privat | Erhverv

Infographic_Skade person.svg

Ulykke og personskader

Her kan du anmelde ulykke samt personskader på dig selv eller familiemedlemmer.

Log ind og anmeld skade

Har du nye informationer eller dokumenter til en eksisterende sag, kan du tilføje dem under din anmeldelse i Mit Kundeoverblik.

Tilbage til oversigt

Vælg skadestype

Har du fået en skade, skal du anmelde den i Mit Kundeoverblik. Brug NemID for at logge ind. Det er en god ide, at have været hos lægen inden, da du skal kunne dokumentere skaden. Vi indhenter selv dokumentationen fra din læge.

Du hører fra os, så snart der er nyt i din sag. Du kan forvente en behandlingstid på ca. 4 uger.

Er din skade behandlingskrævende og anerkendt af os, dækker vi udgifter til behandlingen.

Log ind og anmeld skade

Har du en tandskade, skal du anmelde den i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Herefter modtager du en tandlægeerklæring, som du skal tage med til tandlægen.

Når du har anmeldt skaden, skal du tage til tandlæge. Husk at medbringe tandlægeerklæringen, som din tandlæge skal udfylde.

Du hører fra os, så snart der er nyt i din sag. Du kan forvente en behandlingstid på ca. 4 uger.

Log ind og anmeld skade

1. Tag til tandlæge

2. Anmeld børnetandskaden ved at trykke på knappen herunder

3. Du hører fra os, så snart der er nyt i din sag.

Anmeld børnetandskade

Har du spørgsmål til din skade?

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

Man-fre: 10-15

35 47 35 00

Nye skader skal anmeldes online.
Ved akut skade kan du ringe hele døgnet.

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Længst ventetid

Circle_Marker_lange_obligationer.svg Kortest ventetid

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kl. 10-11 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 11-12 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg

Kl. 12-13

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 13-14 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 14-15 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg