Privat | Erhverv

Er uheldet ude på rejsen?


Har du styr på, hvordan du er dækket, hvis du kommer til skade, din bil får motorstop, din bagage bliver forsinket, eller du får stjålet dine ting på ferien? Læs her, hvordan din forsikring dækker dig på rejsen.

Bliver du syg eller kommer til skade på ferien?

Hvis du bliver akut syg eller kommer til skade på rejsen, er du dækket, hvis du har en Rejseforsikring. Alm. Brands Rejseforsikring hjælper dig bl.a., hvis du får brug for hjemtransport, lægebehandling eller hospitalsindlæggelse. 

Rejseforsikring - rejs verden rundt, vi forsikrer dig

 

Har du en Rejseforsikring hos Alm. Brand, og har du brug for lægehjælp, skal du ringe til vores døgnåbne alarmcentral på +45 38 48 91 81, så vi kan hjælpe dig. 

Husk at få dokumentation, hvis du får lægehjælp eller bliver behandlet på hospitalet. Det kan f.eks. være din journal eller en udtalelse fra lægen. 

Er der problemer med din bagage? 

Har du mistet din bagage, eller er dine ting blevet beskadiget på flyrejsen, er du typisk dækket af din Indboforsikring. Du skal dog altid også kontakte dit flyselskab eller lufthavnen og få dokumentation for, hvad der er sket. 

 

Er din bagage forsinket på flyturen, vil det være din Rejseforsikring, der giver dig erstatning til at købe nødvendige ting. Hos Alm. Brand giver vi erstatning, hvis din bagage er forsinket mere end 5 timer. 

 

Er du kunde hos os, skal du anmelde forsinket bagage på almbrand.dk eller ved at ringe på +45 38 48 91 81. Husk at gemme alle kvitteringer som dokumentation. 

Bliver dine ting stjålet på ferien?

Bliver dine ting stjålet på en rejse i udlandet, er du dækket af din Indboforsikring på samme måde, som hvis du var hjemme.

Indboforsikring - indbo- og ansvarsforsikring i ét

 

Din Indboforsikring dækker f.eks. også, hvis din pung bliver stjålet fra din taske på en restaurant, uden du opdager det. Men vær opmærksom på, at kontanter og smykker ikke er dækket i situationen. Medbring derfor kun de penge og smykker, du har brug for, og opbevar evt. resten i hotellets pengeboks.

 

Husk at anmelde tyveriet til det lokale politi og få en kvittering for anmeldelsen, inden du rejser hjem. 

Godt at vide, hvis du skal på bilferie
Gode råd

Godt at vide, hvis du skal på bilferie


Husk at medbringe registreringsattesten på din bil. Det er også en god ide at downloade Alm. Brand Forsikringsapp til din mobil inden rejsen. Så har du altid telefonnummeret til SOS International ved hånden. 
 
Du behøver ikke have det røde kort og det grønne kort med på bilferier inden for EU. Det røde kort er et servicekort, der fortæller om vilkårene for SOS dækningen, og det grønne kort er bevis på, at du har en Ansvarsforsikring. Det grønne kort er dog kun nødvendigt på kør-selv-ferier uden for EU.

Er uheldet ude på bilferien?

Har du en Bilforsikring med kaskodækning, er du også forsikret, hvis du får motorstop eller er involveret i et trafikuheld i udlandet. 

Bilforsikring - god forsikring af din bil

 

Du skal ringe til SOS International på +45 70 10 50 52, der bl.a. kan hjælpe dig med at få bilen på værksted, hjemtransport eller billeje. 

Måske du også overvejer

Rejseforsikring
Produkt Rejseforsikring
Bilforsikring
Produkt Bilforsikring
Forebyg skade på din bolig
Rådgivning Forebyg skade på din bolig