• Kundeservice
  • Hjælp
  • Tilkald vejhjælp

Tilkald Vejhjælp

Har du udvidet din Bil- eller Motorcykelforsikring med Vejhjælp, kan du få vejhjælp til både dit køretøj, fører og passagerer.

Sådan gør du

Vi anbefaler, at du downloader vores Forsikrings-app (til iOS og Android) - så har du altid vores telefonnummer ved hånden, hvis du får behov for hjælp.

Alternativt kan du printe forsikringskortet og tage det med på turen. Skriv køretøjets registreringsnummer og dit policenummer på kortet. Det er oplysninger, der er gode at have ved hånden, hvis du kommer ud for et uheld.

På kortet står telefonnummeret til Alm. Brand Vejhjælp, hvor du kan få hjælp 24 timer i døgnet.

Hvis du får brug for hjælp i udlandet

Når du kører din bil i udlandet, er det en god idé at medbringe det grønne kort som bevis for, at bilen er ansvarsforsikret, og det røde kort, hvis bilen er kaskoforsikret.

Det røde og grønne kort

Får du behov for hjælp i udlandet til dit kaskoforsikrede køretøj, skal du kontakte SOS International A/S. Du kan downloade SOS' app "Rødt kort" (til iOS og Android), så har du alle informationer lige ved hånden samt en GPS-funktion, der kan være praktisk, når hjælpen skal frem. Du kan også downloade og printe det røde kort på www.sos.dk. På kortet står telefonnummeret til SOS International A/S og betingelserne for hjælp i udlandet.

Det grønne kort kan du bestille ved at klikke på nedenstående link.

Læs mere om rødt og grønt kort, og bestil grønt kort

Gem kvitteringer

Får du transportudgifter, som Alm. Brand Vejhjælp skal dække, så husk at samle alle kvitteringer og send dem til:

Alm. Brand Vejhjælp
c/o SOS Dansk Autohjælp
Torsøvej 2
8240 Risskov
sagsbehandling@dah.dk

Hvad går du og tænker på?

Alm. Brand anvender cookies

- og til mere end bare at spise. Cookies er nødvendige for at få vores website til at fungere. Vi bruger vores egne cookies og tredjeparts-cookies til statistik, markedsføring og integration af tjenester. Klikker du videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies