Alm. Brand og Codan er nu samlet i én koncern. Lige nu og her er alt, som det plejer for dig som kunde. Se spørgsmål og svar

Privat | Erhverv

Bliv pensionskunde


Har du overvejet, hvad der skal ske, når du går på pension? Mulighederne er mange, når du skal vælge, hvordan du vil spare op, og derfor kan det være rart med en hjælpende hånd. Vi står klar til at give dig et overblik, så du kan leve den pensionisttilværelse, du drømmer om.

Har du sikret din fremtid?

De valg du tager i dag, kan have indflydelse på din fremtid som pensionist. Selvom det måske ligger mange år ude i fremtiden, er det en god idé at få styr på pensionen allerede nu. Har du sikret dig, at der er balance mellem din indtægt, din opsparing, dine eventuelle lån og så de tanker, du har gjort dig om livet når du bliver gammel? Gennem personlig rådgivning hjælper vi dig med at tilpasse din pensionsordning, så den passer til dig og dine behov.

Bliv kontaktet

Sådan bliver du pensionskunde

 • 1

  Bliv kontaktet

  Udfyld formularen længere nede på siden. Så bliver du ringet op af en lokal pensionsrådgiver inden for 1-2 hverdage.

 • 2

  Vi taler om dine behov

  Pensionsrådgiveren udarbejder et pensionsforslag på baggrund af dine behov. Hvis der er behov for det, udfylder du også helbredsoplysninger.

 • 3

  Efter samtalen

  Pensionforslaget og helbredsoplysningerne indsendes digitalt til Alm. Brand Pension.

 • 4

  Velkommen ombord

  Vi opretter din pensionsordning og ordner alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage. Når den er oprettet, kan du se den på almbrand.dk

Skal vi ringe til dig?