Privat | Erhverv
Derfor skal du
vælge Alm. Brand

Uanset om du er til det sikre eller et liv på kanten,
har vi en forsikringsløsning, der passer til dig.
Se her, hvorfor du skal vælge os.

  

Forsikringer, der passer til dig

 • Masser af muligheder og hjælp til at vælge

  Uanset hvem du er, har vi en løsning, der passer til dig. Vi lytter til dine behov og hjælper dig med at kombinere, så forsikringerne passer. Og vi gør os umage for at vejlede dig, så det altid er nemt.
 • Få op til 15 % rabat ved at samle

  Vi gør det billigere, lettere og enklere for dig, når du samler forsikringer hos os. Fordi vi forstår, at din tid er dyrebar - og at enkelhed gør en kæmpe forskel.
 • Tilpas, når der sker nyt i dit liv

  Vores behov er forskellige, og de ændrer sig hele tiden, f.eks. når du flytter, får ny bil eller stifter familie. Du kan nemt købe eller justere dine dækninger direkte i vores app Mit Alm. Brand eller ved at give os et ring.

Se vores forsikringer

 

Beregn en pris

 

Ikon_bilforsikring.svg           Hund-icon-kurv.svg         Ikon_indboforsikring.svg          Ikon_motorcykelforsikring.svg


AB_ikoner_final_Hus_ikon.svg       Rejse-icon-kurv.svg          Ikon_baadforsikring.svg        Ikon_fritidshusforsikring.svg


Ikon_droneforsikring.svg         icon-insurance-sundhed.svg       Ikon_ejerskifteforsikring.svg         Icon_business_2color_campingvogn.svg

 

 

Ikon_veterankoeretoejforsikring.svg          Ikon_ungdomsforsikring.svg        Ikon_sygdomsforsikring.svg        Ikon_hesteforsikring.svgKvinde med rådgiver i døråbning kvadratisk.jpgRådgivning, du kan stole på

 • Mød os, præcis som det passer dig

  Det gør ingen forskel for os, om vi mødes hjemme hos dig, på telefonen eller på video. Om det er midt i morgenkaffen, eller efter ungerne er lagt. Du bestemmer.
 • Undgå skader med de rigtige råd

  Skader kan koste dig dyrebar tid, energi og ærgrelse. Og nogle ting er så vigtige, at de ikke kan erstattes. Derfor hjælper vi dig også med at forebygge skader ved f.eks. at sende dig gode råd og vejrvarslinger.
 • Rådgivning af skarpe og erfarne specialister

  Vi har viden og indsigter fra mere end en menneskealder. Det betyder, at vi kender forsikringer og mennesker bedre end de fleste - og forstår nøjagtig, hvordan vi rådgiver dig bedst.

Book et onlinemøde

 

Hjælp, når uheldet er ude

 • Få hjælp døgnet rundt

  Du kan altid få hjælp hos os. Udover, at du kan få fat i os døgnet rundt ved akutte skader, kan du søge og finde hjælp på vores hjemmeside, i vores app eller ved at spørge vores chatbot, Albotta. Hun er altid længe oppe.
 • Kundeservice med hjertet på rette sted

  Uanset om du søger hurtigt svar eller står med en større udfordring, er vi her for at give dig hjælp og støtte. Vores dedikerede medarbejdere i kundeservice sidder klar til at løse stort og småt. Sammen med dig.
 • Hele overblikket lige ved hånden

  I vores app Mit Alm. Brand har du hele tiden det fulde overblik. Her finder du alle dine forsikringer, du kan se til- og fravalg, anmelde skader og meget mere.

Kontakt os

 

 

Vil du vide mere?

AB_ikon_kundeservice.svg

Ring til os

 

96 10 17 19

Man-tors: 8-18 | Fre: 8-16

mobil_icon.svg

Bliv ringet op

Skriv til os


Send os dine spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Send en besked

 

 

 

 

 

 

Passer ualmindeligt godt til dig