Privat | Erhverv

Alm. Brand og Codan er nu samlet i én koncern

 

Alt er, som det plejer - du behøver ikke gøre noget

 

Konkurrencemyndighederne har godkendt vores køb af Codan Forsikring A/S. Helt konkret betyder det lige nu og her ingen forandringer for dig. Alt er, som det plejer.

Du beholder din kontaktperson, dine produkter, dækninger og priser og kan bruge Mit Alm. Brand og ringe til os, helt som du er vant til. Vi kontakter dig i god tid, hvis der sker ændringer, der har betydning for dig.

 

Få svar på spørgsmål

 

 

AB_ikoner_hjerte.png

Vi går sammen,
så du kan stå stærkere

Alm. Brand og Codan samler nu 336 års forsikringserfaring i en
helt ny, toneangivende dansk forsikringskoncern, der dækker alle familier,
virksomheder og landbrug i alle størrelser og i alle dele af landet.

Som to af landets største og ældste forsikringsselskaber, med tilsammen flere hundrede års erfaring, er vi nu glade for at kunne byde mere end 700.000 privat- og erhvervskunder velkommen i fremtidens forsikringsselskab.

Som kunde i dag hos Alm. Brand, Codan og Privatsikring vil du ikke mærke nogen forskel, når du møder os i morgen. Nøjagtig som du plejer, vil du få den service, du kender, i de forhold og dækninger, du har hos os.

Men med tiden, vil du opleve en mærkbar forandring. For med vores nye størrelse følger flere kræfter og flere kompetencer. Nye muligheder vil finde vej til dig og flere, spændende fordele vil komme dig til gavn.

Nu har vi styrken til at sætte tempoet op og gå forrest i udviklingen af fremtidens forsikringer til dig. Og udnytte vores vilje til forandring til at stå stærkere og tættere på dig, så du fortsat er ordentligt forsikret.

Icon_business_2color_Telefon_ring.svg

Ring til kundeservice

 

96 10 17 17

 

Man - tors: 8-18 | Fre 8 - 16

Weekend: Lukket