Alm. Brand og Codan er nu samlet i én koncern. Lige nu og her er alt, som det plejer for dig som kunde. Se spørgsmål og svar

Privat | Erhverv

Få besked om voldsomt vejr


Voldsomt vejr kan være en ubehagelig overraskelse. Vær godt forberedt på f.eks. storm, skybrud og snestorm med vejrvarsel på mobilen. Vi giver dig gode råd til, hvad du skal gøre for at forebygge skader, og hvordan du bedst kommer videre, hvis uheldet er ude.

Sådan får du vejrvarsel

  • Efter du har udfyldt formularen, er du tilmeldt vejrvarsel. Er du forsikringskunde hos os, er du allerede tilmeldt på dine adresser. Du kan sagtens tilmelde dig vejrvarsel, selvom du ikke er kunde hos os – også på flere adresser som f.eks. hus og sommerhus.
  • Du får en SMS, hvis der bliver varslet skybrud, lyn og torden, storm, sne og frost i dit område. Du kan ikke vælge kun at blive varslet om én af vejrsituationerne. Vi sender udelukkende varsel om voldsomt vejr til dig på SMS.
  • Vi sender dig en SMS i god tid, så du kan forberede dig på det voldsomme vejr og forhåbentligt forhindre de ærgerlige skader.

AB_infographic_vejrvarsel.svg

Tilmeld vejrvarsling

Tilmeld dig vejvarsling, og modtag en sms i tilfælde af risiko for voldsomt vejr på din adresse.

+45

Læs samtykke for tilmelding.

Afmeld vejrvarsling

For at afmelde SMS-servicen, kan du sende en sms til 1235 med teksten VEJR AFMELD fra det mobilnummer, du modtager vejrvarslingerne på. Du kan også benytte dig af nedenstående formular. 

Icon_business_mobil_afmeld.svg


Hvis du er tilmeldt vejrvarsling, kan du afmelde dig her. Når du afmelder vejrvarslinger, afmelder du alle adresser på mobilnummeret.

+45

Måske du også overvejer