VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv


Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank

Indtil du hører andet, er alt, som det plejer

Vi overdrager alle bankaktiviteter herunder investering og leasing til Sydbank*.
Samtidig indgår vi i et strategisk partnerskab med Sydbank om at skabe de mest attraktive finansielle løsninger også i fremtiden, hvor vi hver især bidrager med det bedste fra hver vores kerneforretning. Det giver os mulighed for fremover at kunne fokusere på forsikring og pension.

 

Hvad betyder det for dig?

Indtil du hører andet, er alt, som det plejer. Du beholder din rådgiver og kan fortsætte med at bruge Netbank, Mobilbank og handelsplatformen helt som normalt.

Hvad vil du vide om overdragelsen?


Spørgsmål og svar

Med det nye partnerskab fokuserer vi og Sydbank på at levere de absolut bedste løsninger inden for hver vores kerneområder til gavn for dig som kunde. Indtil en myndighedsgodkendelse vil dine nuværende fordele fortsætte i Alm. Brand Bank. Vi giver dig besked, hvis der sker ændringer for dig som kunde.

Med aftalen får du som bankkunde adgang til et væsentligt større filialnet og en endnu bredere pallette af attraktive bankprodukter end i dag. F.eks. har Sydbank en meget veludviklet erhvervsbank med langt flere erhvervsprodukter, end vi har i vores bank. 

Med det nye partnerskab fokuserer vi og Sydbank hver især på at levere de absolut bedste løsninger inden for hver vores kerneområder til gavn for dig som kunde.

Vi har fokus på, at du som dobbeltkunde også får en god og attraktiv løsning fremover.

Dine nuværende priser og vilkår vil på nuværende tidspunkt ikke ændre sig. Vi giver dig besked, hvis der sker ændringer for dig som kunde.

Vi vil i tæt samarbejde med Sydbank sikre det bedste for vores kunder og være til stede lokalt. Vi giver dig besked, hvis der sker ændringer, der har betydning for dig som kunde.

Indtil en myndighedsgodkendelse vil dine nuværende fordele fortsætte i Alm. Brand. Vi giver dig besked, hvis der sker ændringer for dig som kunde.

Alm. Brand og Sydbank arbejder tæt sammen for at skabe de bedste løsninger for dig som kunde, heriblandt sikre professionel og god rådgivning til dig. Indtil videre skal du kontakte os, som du plejer. Vi giver dig besked, hvis der sker ændringer, der har betydning for dig som kunde.

Hvis du som kunde har dine forsikringer i Alm. Brand, vil dine forsikringer og dit kundeforhold forsætte uændret.

Med det nye partnerskab fokuserer vi og Sydbank hver især på at levere de absolut bedste løsninger inden for hver vores kerneområder til gavn for dig som kunde. Vi vil fokusere på, at du også får en god og attraktiv løsning fremover.

Hvis du har spørgsmål til dine bankprodukter i Alm. Brand Bank, skal du kontakte os, som du plejer. Vi giver dig besked, hvis der sker ændringer for dig som kunde.

Alm. Brand Leasing er en del af Alm. Brand Bank og vil derfor også bliver overflyttet til Sydbank. Vi vil i tæt samarbejde med Sydbank sikre det bedste for vores kunder i Leasing, og vi give dig besked, når der sker ændringer, der har betydning for dig som kunde i Alm. Brand Leasing.

Hvis du som kunde har et gennemsnitsrenteprodukt i Alm. Brand Pension, betyder sammenlægningen ikke noget for dig, og dit kundeforhold fortsætter uændret i Alm. Brand Pension.

Har du et markedsrenteprodukt i Alm. Brand Pension vil det overgå til Sydbank. Dine nuværende fordele fortsætter i Alm. Brand Pension, indtil myndighederne har godkendt sammenlægningen med Sydbank. Vi giver dig besked, når der sker ændringer for dig som kunde.


Har du spørgsmål? Ring til os

 

Man-tors: 8-18 | Fre: 8-16
Weekend: Lukket

 

96 10 17 25

 

*Overtagelsen er betinget af godkendelse fra Finanstilsynet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.