Privat | Erhverv

Bliv klar til
festivalsæsonen


Sommer er lig med festivaller og snart er festivalsæsonen over os. Her kan du få gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal på festival. 

Hvordan er du dækket på festivalen?

Skal du på festival, har du helt sikkert styr på pakkelisten og er godt dækket ind med tøj, telt, sovepose osv. Og selvom det lyder knap så festligt, kan det være en god idé også at få tjekket op på, hvordan du er dækket på festivalen, og om du har de rigtige forsikringer.

 

F.eks. kan det være en god idé med en rejseforsikring, da den dækker, hvis du f.eks. bliver syg og bliver nødt til at tage hjem før tid.

 

Indboforsikringen

Dækker dine ting på festivalen og indeholder også en Cyberforsikring, der dækker, hvis du får misbrugt din identitet. Her er du sikret rådgivning og hjælp, ligesom du er sikret en 'plaster på såret'-udbetaling, hvis du bliver ramt af identitetsmisbrug.

 

Husk hængelåsen

Vær opmærksom på, at tyveri fra teltet kun er dækket, hvis du har en hængelås på dit telt, og der er synlige tegn på, at teltet har været brudt op, f.eks. at teltet er skåret op. 

 

Lad de dyre ting blive hjemme

Vær også opmærksom på, at forsikringen ikke dækker tyveri af smykker og penge fra teltet, uanset om der er lås på eller ej. Ligesom der er begrænset dækning af det, der kaldes tyvetækkelige ting, som f.eks. spiritus, mobiltelefon, iPad osv. Begræns derfor brugen af kontanter, og lad de dyre smykker og udstyr blive hjemme. 

 

Rejseforsikringen

Dækker hvis du bliver nødt til at afbryde festivalen midt i festivaldagene. Du skal dog have dokumentation for, at du har betalt for minimum en overnatning. 

 

Har du afbestillingsforsikring dækker den, hvis du f.eks. kommer til skade eller bliver syg og derfor ikke kan komme afsted på festival.

 

 

Lægehjælp på mobilen
Online lægehjælp

Lægehjælp på mobilen


Har du din Rejseforsikring eller Ulykkesforsikring hos os, har du automatisk adgang til online lægehjælp, uanset hvor du er. På den måde er du sikret hurtigt lægehjælp også på festivalen. 

 

Læs om online lægehjælp

AB_infographic_Kontakt.svg

Ring til os

Man-tors 8:00-17 | Fre 8:00-16

Weekend: Lukket

 

96 10 17 17

AB_infographic_Skade.svg

Skadeservice

Anmeld skade online

 

Ved akut skade ring til os på 35 47 35 00. Åbent hele døgnet.

Måske du også overvejer

Flyrejse til udlandet
Forebyg skade Flyrejse til udlandet
Rejseforsikring
Produkt Rejseforsikring
Bilferie i udlandet
Forebyg skade Bilferie i udlandet