Privat | Erhverv


Kom til møde hos os

OBS: Kampagnen er slut, og du kan ikke længere booke et boligmøde gennem denne side.

 

Så giver vi en Nespresso-maskine

Hvad hvis du havde din bank samme sted, som du har dine forsikringer? Du får gode fordele, hvis du også bliver bankkunde i Alm. Brand. F.eks. muligheden for at få op til 30% rabat på dine forsikringer og et Mastercard Gold med en Alm. Brand rejseforsikring til 0 kr.

Kommer du til møde hos os, giver vi en Nespresso Citiz kaffemaskine og 16 kapsler. For gode relationer starter med en god kop kaffe.

Nespresso_Landing_maskine_670x796 (002).jpg

Book et møde

Hvorfor blive bankkunde hos os?

AB_Ikon_Mønter

Op til 30% rabat

Hvis du bliver Pluskunde i både bank og forsikring, kan du få op til 30 % i Dobbeltkunderabat. Det betyder, at vi giver op til 3.000 kr. i rabat om året.

Læs mere

AlmBrand_Ikoner_2016_0070_Palme.png

Mastercard Gold til 0 kr

Som Pluskunde i banken kan du bl.a. få et Mastercard Gold med gratis Rejseforsikring i Alm. Brand Forsikring til 0 kr. om året.
Med Mastercard Gold får du op til 45 dages rentefri kredit på op til 50.000 kr.

Læs mere om Mastercard Gold

AB_ikon_Bolig.svg

Du får den bedste Andelsboligkredit

Vores Andelsboligkredit Plus300 er blevet kåret som Bedst i test hos Forbrugerrådet TÆNK. 

Læs mere

AB_ikon_chat.svg

Personlig rådgivning om hele din økonomi

Som bankkunde får du rådgivning inden for både bank, forsikring, pension og leasing. Vi rådgiver dig om hele din økonomi, uanset hvor du er i livet.

*Du får kaffemaskinen og de tilhørende kapsler, når vi har holdt mødet med dig i banken. Hvis du sender dine oplysninger til os, ringer vi dig op og tager en indledende snak, før vi booker mødet. Er du i forvejen kunde i Alm. Brand Bank, kan du ikke bruge tilbuddet. Er du allerede kunde i Alm. Brand Forsikring, kan du ikke bruge tilbuddet mere end en gang.

Måske du også overvejer