Privat | Erhverv

 


ER DU KUNDE I ALM. BRAND?

Sådan håndterer vi coronavirus sammen

Vi gør alt, hvad vi kan, for at tage bedst muligt vare på dig som kunde og vores medarbejdere for at undgå spredning af coronavirus.  

 

Har du behov for at komme i kontakt med os?

Vi er fortsat fuldt tilgængelige for dig på telefon, e-mail og via onlinemøder. Er du bankkunde, kan du som altid skrive eller ringe til din personlige rådgiver direkte via net- eller mobilbank.

 

Vi holder dig opdateret

Vi følger udviklingen nøje og vil løbende opdatere denne side med relevant information. Har du allerede planlagt et møde med os, vil din rådgiver ringe til dig.

 

icon-product-info.svg

Vigtig meddelelse

OM AFBESTILLINGSFORSIKRING

 

Har du købt en pakkerejse hos et rejsebureau, er det i henhold til Lov om Pakkerejser dit rejsebureau, der skal dække, hvis du ønsker at afbestille rejsen som følge af, at Udenrigsministeriet fraråder alle rejser i øjeblikket.

 

Du bør derfor kontakte dit rejsebureau, såfremt du ønsker at afbestille rejsen. Vær opmærksom på, at du som udgangspunkt tidligst kan afbestille rejsen hos rejsebureauet 14 dage før afrejsen.

 

Hjælpepakke på plads

Vi får i øjeblikket flere henvendelser fra kunder, der oplever, at deres rejsebureauer ikke ønsker at refundere rejsens pris som følge af en opfordring fra Dansk Rejsebureau Forening.

 

Regeringen har dog vedtaget en hjælpepakke, der gør, at rejsebureauerne kan refundere deres kunder for pakkerejserne, uden at de går konkurs. Dette vil blive administreret af Rejsegarantifonden, der i øjeblikket arbejder på højtryk på at finde ud af, hvordan det skal foregå i praksis.

 

Hav tålmodighed

Kunder, der har købt en pakkerejse, bør derfor væbne sig med tålmodighed indtil nærmere information følger fra deres rejsebureau og ikke kontakte Alm. Brands Rejseskade.

 

Har du afbestilt en rejse, som ikke er en pakkerejse, kan du se, hvordan forsikringen dækker længere nede på denne side.

 

Brug for hjælp?

 

Få mere at vide

Brug for en hjælpende hånd?

Brug for en hjælpende hånd?


Situationen med coronavirus er alvorlig og rammer os alle.


Mange bliver berørt økonomisk, og her kan vi hjælpe ved at sætte dit lån på pause, skabe et ekstra økonomisk råderum eller dele dine betalinger til forsikring op.

 

Se dine muligheder


Fandt du dét, du leder efter?