VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv

 


ER DU KUNDE I ALM. BRAND?

Sådan håndterer vi coronavirus sammen

Vi gør alt, hvad vi kan, for at tage bedst muligt vare på dig som kunde og vores medarbejdere for at undgå spredning af coronavirus.  

 

Har du behov for at komme i kontakt med os?

Vi er fortsat fuldt tilgængelige for dig på telefon, e-mail og via onlinemøder - og i vores filialer og rådgivningscentre efter aftale. Er du bankkunde, kan du som altid skrive eller ringe til din personlige rådgiver direkte via net- eller mobilbank.

 

Vi holder dig opdateret

Vi følger udviklingen nøje og vil løbende opdatere denne side med relevant information.

 

Om Rejseforsikring og coronavirus

icon-product-info.svg

Vigtig information

OM AFBESTILLINGSFORSIKRING

 

Som følge af meddelelsen om, at Udenrigsministeriets rejsevejledning blev opdateret den 27. juni 2020, gør vi opmærksom på, at afbestillingsforsikringen kun dækker afbestilling af rejser til lande, som Udenrigsministeriet fraråder indrejse til (markeret med orange/rød) 48 timer før afrejsen.

 

Fraråder Udenrigsministeriet ikke rejser til din rejsedestination (markeret med grøn/gul), dækker din afbestillingsforsikring ikke, hvis du ønsker at annullere din rejse.

 

Har du købt en pakkerejse?
Har du købt en pakkerejse hos et rejsebureau, er det i henhold til Lov om Pakkerejser dit rejsebureau, der skal dække og ikke din afbestillingsforsikring, hvis du ønsker at afbestille rejsen, når Udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination (markeret med orange/rød).

Er du i tvivl om, hvad en pakkerejse er, kan du læse mere på vores side om Rejseforsikring og coronavirus under spørgsmål og svar.

Læs mere om afbestilling af rejser

 

Brug for hjælp?

 

Få mere at vide

Brug for en hjælpende hånd?

Brug for en hjælpende hånd?


Situationen med coronavirus er alvorlig og rammer os alle.


Mange bliver berørt økonomisk, og her kan vi hjælpe ved at sætte dit lån på pause, skabe et ekstra økonomisk råderum eller dele dine betalinger til forsikring op.

 

Se dine muligheder


Fandt du dét, du leder efter?