CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

det kan vi gøre for dig

Er din økonomi
corona-ramt?

Vi er klar, hvis du får brug for det

 

Hele Danmark befinder sig i øjeblikket i en ekstraordinær og uvant situation. Situationen påvirker hverdagen - for mange også økonomisk.

Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig som kunde, hvis du får behov for det. Nogle af de muligheder, vi er klar til hjælpe dig med, er:

En pause på dit lån

Har du f.eks. en Boligkredit, Prioritetslån, Billån eller et Forbrugslån, har du mulighed for at få en pause i betaling af din gæld. På den måde kan du f.eks. vente med at betale det næste afdrag*. Det kan give dig og din familie en midlertidig pause og et økonomisk pusterum.

Større økonomisk råderum

Har du et realkreditlån, som du afdrager på, og har du brug for ekstra kredit, kan vi tilbyde dig en Prioritetskredit. En Prioritetskredit er en form for Bolig-kassekredit, som vi tilbyder til en lav rente.

Tal med os om dine muligheder for at oprette en Prioritetskredit fra 60% og op til 80% af din boligs værdi. Er du ramt på økonomien pga. cornavirus, betaler vi etableringsomkostningerne på mellem 5-8.000 kr. og giver dig mulighed for afdragsfrihed.

Læs mere om en Prioritetskredit her

Få pengene tilbage

Har du allerede betalt dine forsikringer forud, har du mulighed for at få de penge tilbage, du allerede har betalt forud.

På den måde kan du få tilbagebetalt de måneder du allerede har betalt forud. Dvs., hvis du f.eks. har betalt forud for april-december 2020, får du 9 måneders betaling retur. Herefter betaler du fremadrettet dine forsikringer månedsvis via Betalingsservice.

Vær opmærksom på at PBS koster 7 kr. pr. police, pr. måned. Vælger du månedlig betaling, stiger den årlige pris på forsikringen med 3%, udover PBS gebyret.

 

 

*Det afhænger af den enkeltes konkrete situation, og mulighederne kan være forbundet med omkostninger. Der tages bl.a. højde for kreditvurdering, friværdi og nuværende belåning i ejendommen.