CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Fylder du tiden med det, du virkelig elsker?

Vi træffer vigtige valg hver dag...

...når vi fordeler vores tid på familie, arbejde, søvn, vasketøj og alt det andet, livet rummer. Med et Økonomitjek bruger du mindst mulig tid på økonomi og kan i stedet fylde tiden med det, du virkelig elsker. Det er gratis, uforpligtende og tager kun én time
- og du vælger selv, om det skal foregå i din lokale filial eller over telefonen.

 

 

Tag det første skridt

  

 

Hvis der er nogen, der kan hjælpe os med den svære prioritering, er det den ældre generation. Dem, der har levet livet og gjort sig mange erfaringer. Vi har bedt et par ældre mennesker fortælle, hvad de ville ønske, at de havde brugt mere tid på.


Jeg ville
elske at have
brugt mere 
tid på...

Tænk, hvis du fik en time ekstra i ugen. Hvad skulle den bruges på? Hør Ole Poul Thomsen på 78 år fortælle om, hvad han gerne ville have brugt mere tid på. 


Der er én
ting, jeg ville
have brugt
mere tid på...

Vi træffer hver dag vigtige valg om, hvad vi bruger tiden på. Else Kjølbye på 82 år er ikke i tvivl om, hvad hun ville have brugt mere tid på.


Hvis jeg 
havde haft 
tiden...

Tiden tikker, og vi må hele tiden prioritere, hvad vi bruger vores tid på. Mød Søren Nielsen på 73 år og hør, hvad han ville ønske, at han havde haft mulighed for at bruge mere tid på.


Hvis jeg
havde haft
mere tid,
ville jeg...

Bruger du tid på det, der virkeligt betyder noget for dig? Se med og find ud af, hvad Janne Clemen på 78 år gerne ville have brugt mere tid på…


Når jeg 
ser tilbage,
ville jeg...

Hvad er vigtigt at bruge tid på, og hvad er knap så vigtigt? Se med, når Hans Christian Johansen på 89 år fortæller, hvad han ville elske at have brugt mere tid på.


Jeg ville
ønske, at jeg
havde brugt
mere tid på...

Hvad er egentligt vigtigst at bruge tid på? Se med, når Britta Laraignou på 70 år fortæller, hvad hun ville ønske, at hun havde brugt mere tid på.

Hvad vil du gerne have mere tid til?

Vil du have mere tid til at lære fransk? Eller til at træne din stemme, så du bliver en bedre sanger? Start i det små og begynd i dag. Det er slet ikke så svært at få tid til det, du virkeligt elsker. I Alm. Brand kan vi hjælpe dig med at skabe den slags tid.

 

Start i dag med et Økonomitjek. Det er gratis, uforpligtende og på én time giver vi dig overblik over din samlede økonomi, så du får det bedste ud af den og mere tid til det, du elsker. 

Book et gratis Økonomitjek