VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv

Prøv dig selv af på aktiemarkedet


I dag har danskerne samlet set en rekordstor opsparing stående til ingen - eller måske endda negativ - rente i banken. Måske fordi mange tænker, at det der med at handle værdipapirer, det er både dyrt, svært og risikabelt. Men det er det nødvendigvis ikke.

Er du en mand på 49 år fra Midtjylland?

Aktiespillet er nu inde i sin fjerde uge, og der former sig et klart billede af, hvem spillerne er. Der er, måske ikke overraskende, flest mænd, der spiller med. Og den typiske deltager i aktiespillet er - i hvert fald lige nu - en mand på 49 år, der hedder Peter og bor i region Midtjylland. 

 

Men vi har også både mange yngre og ældre spillere med. Uanset hvilken kategori, du falder i, så er vi glade for, at du har lyst til at dyste med os – og hvis ikke du er med allerede, så kan du sagtens stadig nå det.

 

Spillet giver dig - uanset om du er haj eller nybegynder - indsigt i, hvor nemt det er at komme i gang med at investere i aktier. Derfor får du også undervejs tips og råd til, hvordan du bliver en bedre investor. 

 

I spillet får du 500.000 fiktive danske kroner og får mulighed for at afprøve, om investering er noget for dig. Og melder du dig til senest den 23. oktober 2019, har du stadig chancen for at vinde 250.000 kr., hvis det viser sig, at du er en rigtig børshaj. 

 

Prøv dine evner som børshaj i aktiespillet

Investering kan vække din opsparing til live

Investering i aktier er ikke uden risiko, for der kan være store udsving på aktiemarkedet. Men samler dine penge støv, og skal du først bruge dem om 5-10 år – ja, så bør du måske investere dem. 

 

Det er godt for dig og din opsparing, og det er godt for samfundet. Aktier har i de sidste 100 år i gennemsnit givet 7 % i afkast om året (kilde: S&P500 jf. Robert Schiller) – afkast, du går glip af, hvis du ikke investerer. 

 

Deltag i Aktiespillet, <br> og <i>vind</i> 250.000 kr.

Deltag i Aktiespillet,
og vind 250.000 kr.


Test dine evner som investor med 500.000 fiktive kroner på
Alm. Brands investeringsplatform, Alm. Brand Trader.

 

Spillet er i gang og slutter 20. november – du kan stadig nå at være med.

 

Tilmeld dig Aktiespillet

Måske du også overvejer

Investering
Produkt Investering
Få et gratis Økonomitjek
Rådgivning Få et gratis Økonomitjek
Alm. Brand Trader
Produkt Alm. Brand Trader