Privat | Erhverv
Erhverv

Sådan behandler vi dine data


Hvordan behandler vi jeres oplysninger

Vi bruger jeres oplysninger til at administrere Alm. Brands kundepanel, til at sende undersøgelser til relevante målgrupper og til at rekruttere til interviews.

 

Alm. Brand er ansvarlig for data, der er indsamlet via Alm. Brands kundepanel. Data opbevares under sikre forhold hos virksomheden Rambøll, der står for den tekniske del af kundepanelet og for databehandlingen.

 

Hvordan bruger vi resultaterne?

Jeres svar samt de oplysninger der er registreret om jer i kundepanelet anvendes udelukkende til at udvikle og forbedre produkter, serviceløsninger, processer og kommunikation. De enkelte undersøgelser vil være koblet til udviklingsprojekter i Alm. Brand, og resultaterne vil i sammenfattet form blive præsenteret for projektdeltagerne.

 

Vi bruger aldrig jeres svar eller øvrige oplysninger til markedsføring.

 

Hvordan sikrer I jer mod svindel

Modtager du en invitation til en undersøgelse, kan du være sikker på, at vi aldrig beder om fortrolige oplysninger som kreditkortoplysninger, kontonumre, adgangskoder eller lignende.

 

Du vil typisk modtage invitationen i en mail, der er er sendt via systemet SurveyXact, som ejes af Rambøll. Afsenderen vil være Alm. Brand kundepanel.

 

Hvis I er i tvivl, om en undersøgelse er ægte, kan I altid skrive til os på kundepanel@almbrand.dk

 

Anonymitet

I nogle undersøgelser kan det være nødvendigt at følge op på besvarelserne. Derfor vil enkelte af undersøgelserne ikke være anonyme. Hvis det er tilfældet, vil det tydeligt fremgå af invitationen. Har I deltaget i en undersøgelse, hvor I ikke er anonyme, er følgende muligt:

  • At Alm. Brand kontakter jer telefonisk eller skriftligt med henblik på uddybning af jeres svar eller opfølgning på det konkrete projekt/løsning.
  • At koble jeres svar med andre oplysninger om f.eks., hvilke produkter I har hos Alm. Brand, eller hvor længe I har været kunde i Alm. Brand. Resultaterne vil aldrig blive rapporteret på individniveau, men vil altid være sammenlagt med andre respondenters resultater.

 

Hvordan melder I jer ud?

Det gør I ved at klikke på afmeldingslinket i en af de mails, I har modtaget fra kundepanelet.

 

Når I framelder jer, vil persondata som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse blive slettet. Jeres anonyme besvarelser vil fortsat være gemt.

 

Ok, det lyder spændende – klik her for at komme med