Privat | Erhverv

image4yhea.png
Giv dit samtykke og vind et gavekort på 10.000 kr.

 

Undgå at gå glip af noget

Vi vil gerne give dig den bedste rådgivning og service. Derfor har vi brug for din mailadresse og dit samtykke. Når vi har dem, går du aldrig glip af vigtige nyheder, og vi sørger for at holde dig opdateret med tiltag og tilbud, der er relevante for dig og din familie.

Vind en rejse til 10.000 kr.

Giv dit samtykke* (se betingelserne nedenfor)
Betingelser for samtykke

*Hvad giver du dit samtykke til?


Med dit hak i samtykke-boksen, giver du samtykke til, at der må ske udveksling og anvendelse af dine oplysninger, som beskrevet nedenfor:

 

Hvem udveksler vi dine oplysninger med? (De relevante produkter er angivet i parentes). Selskaber i Alm. Brand koncernen anvender dine oplysninger på vegne af og udveksler dine oplysninger med:

 

 • Andre myndige medlemmer af din husstand, der også har givet samtykke ved underskrift på denne Serviceaftale.
 • Selskaber i Alm. Brand-koncernen:
  Alm. Brand A/S, Alm. Brand Forsikring A/S (forsikring af indbo, hus og husdyr, bil og båd samt Rejse- og Ulykkesforsikringer), Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S (Alderspension, Ratepension, Fastrentepension og Livrente), Alm. Brand Bank A/S (konti/opsparing, lån, pension, investeringer og formuepleje samt selvbetjeningsmuligheder) og Alm. Brand Leasing A/S (Leasingbiler).
 • Alm. Brand-koncernens samarbejdspartnere:
  Investeringsforeningen Alm. Brand Invest (investeringsbeviser), SOS International A/S (redningstjenester i udlandet), Totalkredit A/S (realkreditlån), Dansikring Direct A/S (alarmsystemer), Terkel Lind Holding ApS (sikring), Lindrucker ApS (dør- og vindueslåse), Affinion International A/S (id-sikring og kortspær), Commotive A/S (Diims-tracking) og UniSecure Danmark ApS (DNA-mærkning).

 

Til hvilke formål udveksles dine oplysninger?

Udveksling og anvendelse af dine oplysninger sker til brug for rådgivning og administration samt markedsføring af Alm. Brand-selskabernes og samarbejdspartneres produkter (se ovenfor) med henblik på bl.a. at

 • kunne give dig en bedre og mere målrettet service
 • målrette Alm. Brand-koncernens markedsføring af Alm. Brands og samarbejdspartneres produkter, så du kun modtager de mest relevante tilbud
 • kunne give dig fyldestgørende rådgivning
 • give Alm. Brand-koncernen mulighed for at udføre administrative opgaver, som f.eks. at beregne din husstands samlede rabat.

Uden dit samtykke kan selskaberne i Alm. Brand-koncernen ikke udveksle oplysninger om dig til brug for markedsføring og rådgivning, hvilket kan føre til, at rådgivning af dig og din husstand ikke bliver fyldestgørende.

 

Hvilke oplysninger drejer det sig om?

Alm. Brand-koncernens selskaber udveksler og anvender de oplysninger, vi allerede har eller senere registrerer om dig. Der er f.eks. tale om følgende oplysninger: Navn og adresse, CPR-nummer, mailadresse, forsikringsoplysninger, betalingsoplysninger

og oplysninger om eventuelle skader. Helbredsoplysninger udveksles og anvendes ikke til de formål, som er nævnt ovenfor.

 

Hvordan kontakter vi dig?

Med din underskrift giver du samtykke til, at selskaberne i Alm. Brand-koncernen må kontakte dig på mail, sms, telefon og/eller på dine personlige sider på almbrand.dk med henblik på markedsføring af Alm. Brands produkter og af samarbejdspartneres produkter (se selskaber og produkter ovenfor).

 

Ønsker du på noget tidspunkt at tilbagekalde samtykket, kan du altid ringe til os eller skrive til os på marketing.samtykke@almbrand.dk.

 

I dokumentet Alm. Brands persondatapolitik kan du læse mere om Alm. Brand-koncernens behandling af personoplysninger.


Få hele din økonomi samlet ét sted

alm_brand_rødt_hjerte.png

Der er ingen grund til, at gøre tingene sværere end de er.
Hos os kan du samle bank, forsikring og pension på ét sted.
Fordi det er simpelt for dig.

Se hvordan