Fleet management


Overvejer din virksomhed at lease firma- og varebiler? Få en attraktiv erhvervsleasingaftale, der passer til netop din virksomheds behov. Vi tilbyder erhvervsleasing af alle bilmærker og modeller, solid rådgivning, høj gennemsigtighed og mulighed for gode rabatter og fordele.

 

Showroom    Rapporter

 

Jeg er medarbejder og leder efter ny firmabil

Fordele

Du og din virksomhed får følgende fordele ved erhvervsleasing hos os:

En partner med over 20 års erfaring med erhvervsleasing
En skræddersyet og fleksibel leasingløsning
Adgang til alle bilmærker og bilmodeller - både firmabiler og varebiler

Fleet management-aftalen


En fleet management-aftale indebærer, at din virksomhed leaser sin bilflåde hos os, og vi tager ansvaret for biladministrationen for din virksomhed. Derved skal du ikke bekymre dig om virksomhedens transportudgifter - vi sikrer dig budgetsikkerhed og du får derfor ingen ubehagelige overraskelser i driftsregnskabet.

 

Når vi indgår en fleet management-aftale, beslutter vi sammen med dig, hvilke elementer din virksomheds aftale skal indeholde - både de konkrete biludgifter, hvordan de faktureres og hvilken type bilrådgivning, som du, din virksomhed og brugerne af bilerne har behov for.

 

Din virksomhed får et login til vores fleet management-portal, hvor I nemt kan få overblik over flåden af biler, den enkelte bil og økonomien. Hver måned vil I modtage en samlet faktura for alle jeres biler samt en specifikation for hver enkelt bil. Vi afholder løbende opfølgningsmøder, hvor du og din virksomhed bliver opdateret om udviklingen.

 

Det får du med i fleet management-aftalen

Når du har en fleet management-aftale hos os får du både overblik, budgetsikkerhed og en optimal og miljørigtig bilpark. Vi står vi for:

 • Udskiftningsplan for alle virksomhedens biler
 • Puljeordning for overkørte og underkørte kilometer
 • Mulighed for fleksibel tilbageleveringsordning
 • Virksomhedens bilpolitik – vi udarbejder den og sørger for, at den bliver overholdt
 • Opfølgningsmøder
 • Administration af virksomhedens egne biler, det vil sige biler, som ikke er leaset hos os

 

Services du kan tilvælge i fleet management-aftalen inkluderer:

 • Forsikring af alle bilerne, uanset om de er leaset hos os eller andre
 • Tilknytning af brændstofkort med fordelagtig rabataftale
 • Kontrol og administration af service- og skadesfakturaer
 • Samlet overblik over hele virksomhedens bilflåde – også de biler, der evt. ikke er leaset hos os
 • Betaling af leasingafgifter til andre leasingselskaber
 • Rådgivning og hjælp ved salg af egne biler i forbindelse med udskiftning af bilerne
 • Samlet faktura hver måned for alle virksomhedens biler samt en udspecificeret faktura for hver enkelt bil
Nyt Flådemodul til erhvervskunder
Leasing Pro+

Nyt Flådemodul til erhvervskunder


Vores Flådemodul, Leasing Pro+, er til dig, der ønsker lettere og bedre overblik i dagligdagen og allerede har en Fleet Management-aftale hos Alm. Brand. Det eneste, du skal gøre, er at logge ind på kundesitet. Så er du allerede igang.

 

 

Læs mere om Leasing Pro+

Praktisk information

Få et overblik over de vigtigste punkter i forbindelse med erhvervsleasing. Vil du gerne have alle detaljerne med, kan du læse vores Brugerguide (pdf).

Leasing_ikon_Service.svg

Serviceaftale

Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til fabrikantens anbefalede og foreskrevne retningslinjer.

 

Dækaftale

Har du både sommer- og vinterhjul, indeholder aftalen også hjulopbevaring, ombytning og dækskift.

 

Brændstofkort

Brændstofkortene er direkte knyttet til din bil og kan anvendes til bl.a. brændstof, bilvask og olie. Du kan bruge kortene i udlandet, hvis det er godkendt af dit firma.

 

 

 

Vejhjælp

Hvis du har behov for vejhjælp, skal du som hovedregel kontakte bilfabrikantens vejhjælp. Du finder kontaktoplysningerne i din servicemappe.

Guide til vejhjælp (pdf)

 

Glasskader

Glasskader kan være dækket af egen forsikring, men er ikke dækket af leasingaftalen. Får du en glasskade, skal du ringe til Carglass på 45 20 40 42. Du kan også booke en tid hos Carglass her.

 

Lånebil

Når du bestiller service hos værkstedet, kan du oplyse, om du ønsker en lånebil. Hvis ikke din leasingaftale omfatter en lånebil, faktureres omkostningen til din virksomhed.

Skade

Hvis uheldet er ude, skal du kontakte Alm. Brand Forsikring på 35 47 74 00. Er din leasingbil forsikret hos et andet selskab, er det dem, du skal kontakte. 

Hvis du får en skade (pdf)

Kørsel i udlandet

Tjek altid med din virksomhed, om der er særlige vilkår
omkring brugen af din firmabil i udlandet.

Når du afleverer din leasingbil

Når du afleverer din leasingbil foregår det hos FDM, som laver en objektiv gennemgang af bilen. Vi anbefaler, at du er til stede, mens bilen bliver gennemgået.

Returneringsguide (personbil)

Returneringsguide (varebil)

Bestil tid til aflevering

Andre leasingmuligheder
Værd at vide

Andre leasingmuligheder


Vores kunder vælger operationel leasing og de fleste vælger at indgå en fleet management-aftale for at udlicitere administration og drift af bilparken til os.

 

Når du og din virksomhed vælger operationel leasing, sørger vi for service i perioden og påtager os risikoen, der ligger i leasingbilens restværdi, når leasingaftalen udløber. Du har også mulighed for at vælge finansiel leasing, hvor din virksomhed selv tager alle risici forbundet med ejerskab af leasingbilen.

Tilmeld nyhedsbrev