Leasing på den lette måde


Livet med erhvervsleasing er lige blevet en hel del lettere. Med Leasing Pro+, vores helt nye Flådemodul til erhvervskunder, får du nemlig muligheder for at tilpasse dine valg, din flåde og hele måden I følger jeres bilpolitik på i dagligdagen. Både som medarbejder og Fleet Manager.

 

Log ind som erhvervskunde      Log ind

Klar til en nemmere hverdag?

Det kan være lidt af en hovedpine at finde rundt i udstyrspakker, beregninger og bilpolitik, når man sidder og skal konfigurere sin nye firmabil. Så dét har vi gjort noget ved hos Alm. Brand.

 

Nu tilbyder vi alle vores erhvervskunder med en Fleet Management-aftale at bruge Leasing Pro+ gratis. Et helt nyt online Flådemodul, der giver både bilbrugere og Fleet Managers bedre overblik og en lettere hverdag, når det gælder om at overholde jeres specifikke bilpolitik.

 

 

Prøv Leasing Pro+ 

Dine fordele med Leasing Pro+

 

USP_laptop.svg

ADMINISTRATOR

Hvis du er Fleet Manager

  • Dine firmabilsbrugere kan selv konfigurere deres næste firmabil
  • Godkend bestillinger online, når og hvor det passer dig
  • Få overblik over samtlige af dine bilbrugeres beregninger og ønsker
  • Få glæde af online godkendelsesflow, der kræver færre ressourcer

Hent din vejledning

 

USP_nøgler.svg

BILBRUGER

Hvis du er medarbejder

  • Konfigurér selv din nye bil online, når og hvor det passer dig
  • Lad modulet sørge for at dine beregninger automatisk følger jeres bilpolitik og skræddersyede ønsker
  • Få overblik over og sammenlign på tværs af bilmærker og -modeller
  • Få glæde af at din brugerprofil altid er tilpasset din virksomheds krav, fordele og rabatter

Hent din vejledning

Kom godt igang
Leasing Pro+

Kom godt igang


Vores Flådemodul, Leasing Pro+, er gratis for vores erhvervskunder med en Fleet Management-aftale. Det eneste, du skal gøre, er at logge ind på kundesitet, som du plejer. Så er du allerede igang.

 

 

Kig ind på kundesitet

Gode svar på vigtige spørgsmål

Når du har konfigureret din firmabil og sendt den til intern godkendelse, har du ikke bestilt bilen. Den bestillingsansvarlige i din virksomhed skal godkende din beregning. Når jeres bestillingsansvarlige godkender, har I anmodet om et leasingforslag på den konfigurerede bil, og vi vender tilbage til dig.

Alm. Brand Leasings rådgivere optimerer altid din bil i forhold til jeres Bilpolitik, kampagner, fordelagtige udstyrspakker og evt. i forhold til fordelagtige tilbud og leveringstider. Finder vi mangler eller direkte fejl i dine konfigurationsønsker, vil vi gøre dig opmærksom på det, inden vi sender et leasingforslag til dig.

Vi har valgt det mest efterspurgte og mest økonomiske fordelagtige udstyr på de enkeltstående biler på forhånd. Hvis du ønsker andet udstyr, er du velkomment til at skrive det til os i kommentarfeltet, når du sender din anmodning. Så tilføjer vi det i det leasingforslag, vi sender til dig. (Nogle bilmærker, modeller og udstyr kan være fravalgt af din arbejdsgiver, hvorfor det ikke er tilgængeligt)

For at sikre den bedst mulige proces, kundeservice og indkøbspris, der gør de fordelagtige leasingpriser i Leasing Pro+ mulige, vælger Alm. Brand Leasing den forhandler, som står for leveringen af din nye firmabil. Vi vælger altid en autoriseret forhandler, tættest på din bopæls- eller firmaadresse. Aftale om leveringssted med forhandleren efter dit ønske er uden merpris.

Når vi kender registreringsnr. på din nuværende bil, kan vi bedre hjælpe dig, hvis den ønskede leveringsdato på din nye bil ikke kan bekræftes af forhandleren. Så kan vi evt. hjælpe dig med at forlænge aftalen på din nuværende bil, eller hjælpe dig med en lejebil. Hvis din nye bil ikke erstatter en ”gammel” firmabil, behøver du ikke at udfylde feltet med registreringsnr.

”Ønsket leveringsdato” er den dato, du ønsker at få bilen leveret og stillet til rådighed. Forhandlerens leveringssituation kan variere, så vi kan ikke på forhånd garantere leveringsdatoen.

Total Cost of Ownership (TCO), svarer til alle driftsrelaterede omkostninger til din bil. Typisk leasingafgift, ejerafgift, forsikring, dækaftale, service, vejhjælp og anslået brændstofforbrug.