Privatleasing

Slip for bekymringer og uforudsete udgifter. Med en leasingaftale hos os, kan du få en lækker bil til en overkommelig pris. Beregn og bestil her:

 

Nye leasingbiler

Brugte leasingbiler

Fordele ved leasing

USP_icons_mønter.svg

 

 

Lækre biler til lave priser


Når du leaser, kan du få din drømmebil til en overkommelig pris. I vores showroom kan du beregne din pris og bestille et uforpligtende tilbud.

USP_icons_sparegris.svg

 

Ingen uforudsete udgifter

Du slipper for bekymringer om vedligeholdelse af bilen, service og reparationer. Hos os er Vejhjælp inkluderet i prisen, og du kan få rabat på din forsikring.

USP_icons_kalender.svg

 

Fleksibel aftale

Du leaser som udgangspunkt bilen for en 3-årig periode, men du kan uden besvær og ekstra omkostninger komme ud af aftalen, hvis du får brug for det.

Leasing af ny bil

Glæden ved at sætte sig ind i en fabriksny bil er stor - men det kan prisen også være, hvis du skal købe den. Leasing giver dig mulighed for at nyde glæderne ved en spritny bil uden at skulle investere stort.

Du får økonomisk tryghed, fordi du kender den månedlige udgift til bilen i hele den periode, du har den. Ændrer dit behov sig undervejs i leasingperioden, kan du nemt opsige den 3-årige leasingaftale allerede efter 1 år.

Vi tilbyder et stort udvalg af mærker og modeller. Du kan se alle bilerne i vores showroom, hvor du også kan beregne din pris og bestille et uforpligtende tilbud.

 

Se nye leasingbiler

Leasing af brugt bil

Du har mulighed for at lease en bil, der før har været leaset ud - det kaldes for Releasing. Du får derved en brugt leasingbil i god stand til en fordelagtig pris.

Udover den fordelagtige pris, så er der ofte også en kortere leveringstid, når du leaser brugt. Ligesom ved leasing af nye biler, skal du hverken bekymre dig om vedligeholdelse, service eller reparationer. Det hele er inkluderet i aftalen.

Vi bruger, ligesom ved leasing af nye biler, en FDM-godkendt privatleasingkontrakt, og du kan opsige aftalen efter 1 år – også selvom du har indgået en 3-årig aftale.

 

Se brugte leasingbiler

Vejhjælp er inkluderet
Værd at vide

Vejhjælp er inkluderet


Når du leaser en bil hos os, får du automatisk Vejhjælp med i aftalen. Med Vejhjælp er du bl.a. sikret starthjælp og hjælp til transport af både bil, fører og passagerer, hvis uheldet er ude. Du behøver derfor ikke at tilkøbe Vejhjælp til din bilforsikring.

Vi bruger FDM's leasingkontrakt

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du leaser din bil hos os. Derfor bruger vi FDM's leasingkontrakt.

 

Privatleasingaftalen dækker udgifter til mekaniske reparationer, service og vedligeholdelse af leasingbilen. Med fuld fabriksgaranti og udgifter til serviceeftersyn og øvrige værkstedsbesøg inkluderet i den faste pris, har du altid fuldt overblik over din biløkonomi. 

 

En typisk leasingperiode varer 3 år. Du kan dog allerede opsige din kontrakt efter 1 år, hvis du ikke længere ønsker at lease bilen. Det er helt op til dig og koster dig ikke ekstra.

Se et eksempel på en leasingkontrakt her 

 

Ofte stillede spørgsmål

Når du leaser en bil, vil der altid være en engangsydelse - en udbetaling - og nogle stiftelsesomkostninger. Størrelsen på disse, og den faste månedlige ydelse på bilen, afhænger bl.a. af bilens mærke, model og evt. ekstraudstyr. Du kan se engangsydelsen, stiftelsesomkostninger og den månedlige ydelse på lige præcis den bil, du ønsker at lease i vores biloversigt.

Du må gerne låne bilen til medlemmer af din husstand eller nærmeste familie.

Som udgangspunkt er der inkluderet 15.000 km. pr. år i din leasingaftale. Har du et større kørselsbehov, kan du til en fordelagtig pris tilkøbe flere kilometer til aftalen. Hvis du overskrider det antal kilometer, der er angivet i din leasingkontrakt, koster hver ekstra kørte kilometer en fast pris. Kører du modsat mindre, får du også penge tilbage.
 

Nogle gange ændrer omstændigheder sig. Måske du får nyt arbejde eller flytter og derfor har brug for at sænke eller hæve kilometerloftet i din kontrakt. Du kan altid kontakte os, så vi kan tilpasse din leasingpris, så den passer præcist til dine behov.

Ja, du må gerne køre på ferie eller kortvarige ture, men den må ikke køre permanent i udlandet. Husk at medbringe det røde og evt. det grønne kort, når du kører i udlandet.

Du skal medbringe dit kørekort, det røde og evt. det grønne kort samt første del af bilens registreringsattest. Kontakt os, når du skal bruge registreringsattesten. Så sender vi den til dig.

Du skal anmelde skaden til dit forsikringsselskab. Når du bestiller tid på værkstedet, skal du huske at oplyse, at det er en forsikringsskade, så regningen sendes til forsikringsselskabet.

Når du leaser en bil hos os, får du automatisk Vejhjælp med i aftalen. Med Vejhjælp er du sikret starthjælp og hjælp til transport af bil, fører og passagerer, hvis uheldet er ude. Du behøver derfor ikke at tilkøbe Vejhjælp til din bilforsikring.

Hvis der er vinterdæk med i din leasingaftale, skal dækskift ske hos vores dækleverandør (Superdæk).

Vi tilbyder udelukkende privatleasing på de biler, som vi viser i biloversigten. Vi opdaterer oversigten løbende med nye biler.

En bil vil naturligt blive slidt i brug. Der kan dog være slitage, der ligger ud over det normale, og som skal udbedres. Har du tilkøbt vores Bilforsikring, dækker denne dog eventuelle skader på din leasingbil.

Se, hvilke skader der accepteres

Når du vil lease en bil, skal den forsikres som enhver anden bil. Så uanset om du køber eller leaser din kommende bil, skal du sørge for at tegne en forsikring til den. Når du leaser en bil hos Alm. Brand er det dit ansvar at købe en ansvars- og kaskoforsikring, som du kan købe hos os, når du indgår en aftale om leasing.

 

Når du køber en bil, kan du normalt nøjes med at vælge den lovpligtige ansvarsforsikring. Men når du indgår en aftale om billeasing er der krav om, at du også køber en kaskoforsikring. Grunden til dette er at sikre os, at vi kan få erstattet bilen, hvis den skulle blive skadet i leasingperioden. Du kan derfor ikke lease en bil hos Alm. Brand uden også at købe en kaskoforsikring.

Privatleasingbiler (nye leasingbiler) leveres fra en autoriseret forhandler efter nærmere aftale. Releasingbiler (tidligere leasede biler) leveres fra Vejle. Der er mulighed for at få transporteret bilen til Midtermolen 7, 2100 København Ø mod et gebyr på 1500 kr.

Eller skriv til os