Privat | Erhverv

Parkeringsskader


Ifølge en undersøgelse fra autobutler.dk har 88 % oplevet, at en anden bilist var skyld i, at deres bil fik en ridse eller bule, mens den var parkeret. Og hele 93 % har været ude for, at den anden bilist smuttede sin vej, uden at efterlade en seddel med kontaktinformationer.

Den samme tendens kan vi nikke genkendende til i Alm. Brand.
Vores Skadedirektør, Brian Wahl Olsen, fortæller:

Vi møder ofte frustrerede kunder, der har fået skader på deres bil, mens den har været parkeret, og hvor den ansvarlige ikke har givet sig til kende.


Brian Wahl Olsen Skadedirektør i Alm. Brand

Få dækket parkeringsskaden

Vi har gennem længere tid set den stigende tendens, og har du din Bilforsikring hos os, kan du derfor udvide forsikringen med tilvalgsdækningen ’Parkeringsskade’.

 

Faktisk har over halvdelen af vores kunder valgt dækningen, og den er dermed vores mest populære tilvalgsdækning, hvilket fortæller en del om problemets omfang.

 

Koster mindre end en kop kaffe

Dækningen sikrer dig, så du ikke skal betale selvrisiko, hvis du oplever at få en parkeringsskade på din bil. Og så koster den kun 27 kr. om måneden.

 

Læs mere om Bilforsikring og hvordan du får dækket parkeringsskaden

Er bilerne for store eller båsene for små?

I autobutlers undersøgelse peger mange især på små parkeringsbåse som årsag til parkeringsskaderne.

 

Parkeringsbåsene opleves som mindre, og selv om flere biler har elektroniske hjælpesystemer til parkering, så kan kombinationen med større biler og mere pres på især byernes parkeringspladser være med til at forklare den store andel, der har fået en parkeringsskade inden for det sidste år.

 

Få dækket parkeringsskaden med vores Bilforsikring - læs mere