Privat | Erhverv

Spring ud som investor i årets Aktiespil


Aktiespillet 2020 står for døren og er en unik mulighed for at prøve kræfter med det vekslende aktiemarked. Tilmeld dig allerede nu og bliv klogere på aktieverdenen og vær med i spillet om 250.000 kr. på en Alm. Brand investorkonto.

Har du en investor
gemt i maven?

Vil du gerne gøre dig erfaringer med at investere? Og har du mod på at konkurrere mod andre legesyge investorer? Så har du nu muligheden for at prøve kræfter med at handle med aktier – uden at du risikerer at tabe penge. Alm. Brand lancerer, i samarbejde med Børsen, Aktiespillet 2020 den 1. oktober – og alle, der har lyst til at deltage i kapløbet om at blive Danmarks bedste investor, kan være med.

 

”Man lærer først at handle med aktier, når man kommer i gang. Men for mange kan det føles overvældende og grænseoverskridende at købe sin første aktie. Tænk, hvis man trykker på den forkerte knap eller mister en masse penge. I aktiespillet kan man få erfaring og blive tryg ved at købe og sælge aktier på en handelsplatform – uden at tabe penge,” siger Michael Friis Jørgensen, der er chefaktieanalytiker i Alm. Brand. Han understreger samtidig, at aktiespillet også er for erfarne investorer. Og så skal man jo ikke glemme, at det er sjovt at slå vennerne.

 

Tilmeld dig Aktiespillet


500.000 blev
til 2,7 mio. 

I aktiespillet starter alle deltagere med at få 500.000 fiktive kr. til rådighed på Børsens platform, og så er det ellers bare med at gå ud på finansmarkedet og jagte afkast. Den deltager, der skaber størst afkast under spillets ti uger, løber med førstepræmien på 250.000 kr.

Sidste år deltog 51.894 i aktiespillet, men kun én løb med sejren. Det blev handicaphjælper Henrik Dahl-Andersen fra Ebeltoft, der forvandlede 500.000 kr. til 2,7 mio. på ti uger. Det fantastisk flotte afkast på 453% udløste ikke bare en masse erfaring med at navigere i aktiemarkedets op- og nedture, men også spillets præmie, 250.000 kr.

Det skal være sjovt

Erfaringerne viser, at mange gerne vil i gang med at investere, men har svært ved at komme i gang. Her kan Aktiespillet ifølge Michael Friis Jørgensen hjælpe nye investorer i gang, så de får erfaring og bliver trygge med at købe og sælge aktier på en handelsplatform.

Aktiespillet er jo netop et spil – så hvis man bare har nysgerrighed og legehumør, så er man med, og vil helt sikkert gøre sig masser af brugbare erfaringer, man kan bruge til at træde ud på ”det rigtige” aktiemarked.

Michael Friis Jørgensen Chefaktieanalytiker, Alm. Brand

For at give en hjælpende hånd til de mindre erfarne på aktiemarkedet, kan man under aktiespillet deltage i webinars, hvor man kan få inspiration til, hvad man som ny investor måske kunne starte ud med. De mere erfarne spillere kan få inspiration til, hvad der rykker sig i markedet lige nu.


Er du eller dit hold
Danmarks bedste
aktieinvestorer?

Aktiespillet starter den 1. oktober kl. 9, når børserne åbner. Spillet løber i 10 uger frem til den 1. december kl. 22.

 

Du kan tilmelde dig alene og udfordre venner, familie eller kolleger, eller I kan gå sammen i en gruppe og skabe et stærkt team i jagten på det store afkast. I gruppen kan I være op til 15 deltagere og vinde gruppepræmier som fx gavekort til restaurant, abonnement på Børsen mm. Der er åben for tilmelding.

 

 

Tilmeld dig aktiespillet