Privat | Erhverv

Få glæde af en høj depotrente


Selvom renterne er faldet, fastholder vi en høj depotrente til vores pensionskunder. For 7. år i træk kan vi tilbyde en af markedets højeste depotrenter på 2,5 %.

En høj rente
i et lavt renteniveau

For syvende år i træk kan vi i Alm. Brand Pension tilbyde vores kunder den højeste depotrente blandt landets kommercielle selskaber.

 

Med det nuværende renteniveau giver vi et pænt afkast, så vores kunders pensionsopsparing ikke går i stå, siger Claude Reffs, pensionsdirektør i Alm. Brand.

 

 

Den rigtige rente gør en kæmpe forskel

 

Depotrenten hos os er den højeste blandt landets kommercielle udbydere. Og konkret betyder det, at en pensionsopsparing på en million kroner på et år vil blive forrentet med 25.000 kr. før pensionsafkastsskat.

Giv økonomien et nytårstjek
Nyt år

Giv økonomien et nytårstjek


Det er en god idé at give din privatøkonomi et eftersyn omkring årsskiftet – især hvis du har penge stående på en konto, der kan blive ramt af negative renter.

 

Ring til os

Det er værd at overveje, om pengene måske er bedre placeret i en pensionsordning. Hvis det aktuelle rentemiljø fortsætter i flere år i træk, kan det gøre en stor forskel for ens økonomi, når man når pensionsalderen.


Claude Reffs Pensionsdirektør i Alm. Brand

En kvart million mere på 5 år

Det er heller ikke ligegyldigt, hvor du placerer dine pensionspenge. De kunder, der for fem år siden flyttede deres pension til Alm. Brands gennemsnitsrenteprodukt, har fået forrentet deres penge dobbelt så godt som hos gennemsnittet af de øvrige kommercielle selskaber.

 

Det svarer til, at en 60-årig lønmodtager med en pensionsformue på 2.5 mio. kr., har fået næsten en kvart million mere til sin pensionisttilværelse.

 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din pensionsopsparing

Måske du også overvejer

Pensionsopsparing
Produkt Pensionsopsparing
Få et gratis Økonomitjek
Rådgivning Få et gratis Økonomitjek
Investering
Produkt Investering