Privat | Erhverv

Dine forsikringer skal passe til dig og ikke din nabo


Ikke to familier er ens, derfor kan du hos os tilpasse dine forsikringer med til- og fravalg, så de passer til dig og din familie. På den måde er du hele tiden sikret på en enkel og ordentlig måde.

Til- og fravælg
dine dækninger

Dine forsikringer skal skabe trygge rammer om netop din hverdag. Og din hverdag er nødvendigvis ikke, som den var for et år siden, og den ligner heller ikke nødvendigvis din nabos.

Netop derfor kan du hos os med til- og fravalg af dækninger skræddersy din forsikring, så den passer lige netop til dig.

Tilpas forsikringen til din hverdag

Tilpas forsikringen til din hverdag


Vidste du, at du f.eks. kan udvide din Indboforsikring hos os med dækningen Elektronik, så hjemmets elektroniske apparater er dækket ved pludselig skade eller funktionsfejl?

 

Og har du Bilforsikring hos os, kan du slippe for bekymringer om vejhjælp og selvrisiko ved parkeringsskader ved at tilføje dækningerne til din forsikring.

Giv forsikringerne
et servicetjek

Bilen kommer til service og bliver vedligeholdt, men det samme gælder ofte ikke for forsikringerne. Men det er godt givet ud at give forsikringerne et servicetjek. På den måde får du støvet forsikringerne af, så de passer til det liv, du lever lige her og nu.
Og du kan være sikker på at være ordentligt dækket. Det er ærgerligt først at opdage, at din forsikring ikke var up to date, når skaden er sket.


Hvornår bør du tjekke forsikringerne?

Forsikringer er typisk ikke det første, du tænker på, når der sker nyt i dit liv. Men det er netop dér, det giver mening at få tjekket dem. Selv de små ændringer kan betyde, at du ikke længere er dækket godt nok.

 

Vi anbefaler, at du får tjekket op på dine forsikringer, når du f.eks.;

  • får børn
  • bliver gift
  • får nyt job
  • flytter
  • arver, f.eks. dyre smykker eller ure
  • køber nye større ting til boligen.

 

Tag fat i os, så giver vi dine forsikringer et tjek, når du har behov for det.

Måske du også overvejer

Husforsikring
Produkt Husforsikring
Bilforsikring
Produkt Bilforsikring
Indboforsikring
Produkt Indboforsikring