Privat | Erhverv

Ro på pensionsopsparingen


En stigning i depotrenten er godt nyt for dem, der ønsker ro om deres pensionsopsparing i et uroligt marked med negative indlånsrenter og stor usikkerhed på grund af corona-pandemien.

For 8. år i træk tilbyder vi markedets højeste depotrente til nye kunder

Konkret betyder depotrenten på 3 %, at en pensionsopsparing på en million kroner på ét år vil blive forrentet med 30.000 kr. før pensionsafkastsskat. Den gode rente er et resultat af vores bonusgrad, som er blandt landets højeste. Bonusgraden kan betegnes som den sikkerhedsbuffer, et selskab har til at stå imod dårlige tider på finansmarkederne.

 

"Den høje depotrente er et resultat af de pæne afkast, vi har skabt i det forgangne år, og betyder, at kunderne kan have ro i maven. I en tid, hvor mange betaler for at have penge stående i banken, så er 3 % i depotrente enestående. Kunderne får altså både en flot depotrente og sikkerhed for deres pensionsopsparing", siger Claude Reffs, pensionsdirektør i Alm. Brand Pension.

 

Depotrenten knytter sig til gennemsnitsrenteproduktet, som mange danskere har valgt som deres pensionsordning.

Se dine muligheder for pensionsopsparing hos os

Vi vil gerne give vores kunder økonomisk tryghed i pensionstilværelsen, så de kan koncentrere sig om at leve seniorlivet. Og vi vil gerne være et attraktivt pensionsselskab for nye kunder. Derfor tilbyder vi de garanterede ordninger og markedets højeste depotrente.


Claude Reffs Pensionsdirektør i Alm. Brand Pension

Vidste du?

Danmark har et af verdens bedste pensionssystemer

Danmark blev i oktober sidste år endnu en gang kåret til at have et af verdens bedste pensionssystemer. Det er Melbourne Mercer Global Pension Index, der igen har placeret Danmark i den absolutte top.

 

Det danske pensionssystem har i mange år ligget nr. 1 på listen, men de sidste tre år har Holland scoret lidt flere points. Dermed er Danmark rykket til en andenplads, men Hollands og Danmarks pensionssystemer er fortsat de eneste med karakteren A. Mercer beskriver det danske system som robust med en fornuftig balance mellem offentlige og private pensioner.

Måske du også overvejer

Pensionsopsparing
Produkt Pensionsopsparing
Livsforsikring
Produkt Livsforsikring
Sundhedsforsikring
Produkt Sundhedsforsikring