Privat | Erhverv

Gør livet surt for indbrudstyven


Den mørke tid giver bedre arbejdsbetingelser for indbrudstyvene, der er mere aktiv i de mørke måneder.

Ifølge Det Kriminalpræventive Råd foretrækker 17 ud af 20 indbrudstyve at ’arbejde’ i de mørke måneder, helt konkret fra efterårsferien og frem til og med jul.

 

Når det bliver tidligt mørkt, får indbrudstyvene flere timer med arbejdsro, hvor de ikke vækker opsigt, og risikoen for at blive opdaget er mindre end på en lys sommeraften med liv i kvarteret.

 

Få gode råd til, hvordan du kan forebygge indbrud

Et indbrud kommer sjældent alene

Ifølge Danmarks Statistik er risikoen for at få indbrud igen inden for et år fem gange større, hvis man har haft indbrud én gang.

Et indbrud kommer sjældent alene – desværre. Med en alarm er det nemmere for dig at genskabe sikkerheden efter et indbrud, da indbrudstyven med stor sandsynlighed vil vælge en anden bolig næste gang. Og så kan alarmen også skabe værdi og tryghed, når det gælder potentielle vand- eller brandskader.


Brian Wahl Olsen Direktør for forebyggelse og skadepartnerskaber

AB_ikoner_final_Hus_ikon.svg
Skab tryghed med en alarm

En alarm giver en god tryghed i hverdagen og er et godt sted at starte, hvis du vil holde tyven for døren. Samtidig kan en alarm skabe tryghed i forhold til brand, da mange alarmsystemer også indeholder en røgalarm.

 

Har du en tyverialarm med opkobling til en alarmcentral, får du som kunde i Alm. Brand 15% rabat på indbodækningen på din Indboforsikring og 5% rabat på din Husforsikring.

 

I samarbejde med G4S kan vi også tilbyde dig et alarmsystem til en favorabel pris.

 

Få et gratis sikkerhedstjek

Er du i tvivl om, hvordan du kan forbedre sikkerheden i dit hjem, kan du få et gratis, uforpligtende sikkerhedstjek fra G4S. Her gennemgår de din bolig set med tyvens øjne og kommer med anbefalinger til, hvordan du kan nedsætte risikoen for indbrud.

 

 

Få et sikkerhedstjek

 

 

Deltag i konkurrencen om en gratis alarm
Samarbejdspartner

Deltag i konkurrencen om en gratis alarm


Når du bestiller et sikkerhedstjek, er du automatisk med i lodtrækningen om en ud af fem gratis alarmer.

 

Det inkluderer gratis installation og abonnement til 0 kr. i et halvt år. 

 

Bestil gratis sikkerhedstjek


Frist ikke tyven i sommerhuset

En alarm kan også være god at have i sommerhuset og skabe tryghed, når du i perioder ikke er der. Bruger du ikke sommerhuset i vinterhalvåret, så husk at få taget de ting med, der kan friste tyvene, f.eks. smykker, pc og kamera.

 

Det kan også være en god ide at trække gardinerne fra og lade skabene stå åbne, så det er tydeligt, at der ikke er noget at komme efter. Vær opmærksom på, at f.eks. smykker og rede penge ikke er dækket, når sommerhuset er ubeboet.

 

Måske du overvejer

Indboforsikring
Produkt Indboforsikring
Indbrud
Forebyg skade Indbrud
Fritidshusforsikring
Produkt Fritidshusforsikring