Privat | Erhverv

Om Alm. Brand


Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792. I dag driver vi virksomhed inden for forsikring og dækker sammen med vores samarbejdspartnere alle finansielle behov hos vores kunder. 

Et førende skadeforsikringsselskab 

I Alm. Brand Forsikring servicerer vi bredt med særligt fokus på privatkunder, små og mellemstore erhvervsvirksomheder, ejendomsejere og -administratorer, landbrug samt den offentlige sektor.

 

Læs mere om vores forretningsområde

Sådan arbejder vi

 

Vi er ordentlige

Ordentlighed er kernen i Alm. Brand. Vi opfører os ordentligt og behandler kunderne ordentligt. Det betyder, at vi holder, hvad vi lover og altid bruger vores sunde fornuft. Hos os kan kunderne altså regne med at få en ordentlig rådgivning og en fair behandling.

 

Vi er engagerede

I Alm. Brand gør vi os umage. Vi er engagerede i kundernes hverdag og har fokus på deres behov. Vi brænder for at yde vores bedste, og for at Alm. Brand skaber værdi og er en succes.

 

Vi gør det enkelt

Vi er pragmatiske og ser tingene fra kundens side. Vi sikrer enkelhed og hurtighed ved at være lette at komme i kontakt med og ved at tilbyde gode selvbetjeningsløsninger. Vi kommunikerer altid i et let forståeligt sprog.