VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv

Hvem er Alm. Brand?


Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792. I dag driver vi virksomhed inden for bank, forsikring og pension og kan dermed dække alle finansielle behov hos vores kunder. 

Vi er Bank, Forsikring og Pension 

Alm. Brand Bank servicerer både private kunder og små og mellemstore virksomheder. Udover almindelige bankløsninger tilbyder vi også leasing af biler, kapitalforvaltning og handel med og analyse af obligationer, aktier og valuta.

 

I Alm. Brand Forsikring servicerer vi bredt med særligt fokus på privatkunder, små og mellemstore erhvervsvirksomheder, ejendomsejere og -administratorer, landbrug samt den offentlige sektor.

 

Alm. Brand Pension tilbyder livsforsikring, pensionsopsparing og pensionsforsikring med særligt fokus på private, landmænd samt indehavere og ansatte i mindre erhvervsvirksomheder. 

  

Læs mere om vores forretningsområder

Sådan arbejder vi

 

Vi er ordentlige

Ordentlighed er kernen i Alm. Brand. Vi opfører os ordentligt og behandler kunderne ordentligt. Det betyder, at vi holder, hvad vi lover og altid bruger vores sunde fornuft. Hos os kan kunderne altså regne med at få en ordentlig rådgivning og en fair behandling.

 

Vi er engagerede

I Alm. Brand gør vi os umage. Vi er engagerede i kundernes hverdag og har fokus på deres behov. Vi brænder for at yde vores bedste, og for at Alm. Brand skaber værdi og er en succes.

 

Vi gør det enkelt

Vi er pragmatiske og ser tingene fra kundens side. Vi sikrer enkelhed og hurtighed ved at være lette at komme i kontakt med og ved at tilbyde gode selvbetjeningsløsninger. Vi kommunikerer altid i et let forståeligt sprog.