Privat | Erhverv

Om Alm. Brand

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792. I dag driver vi virksomhed inden for forsikring og dækker sammen med vores samarbejdspartnere alle finansielle behov hos vores kunder.

Et førende skadeforsikringsselskab 

I Alm. Brand Forsikring A/S servicerer vi bredt med særligt fokus på privatkunder, små og mellemstore erhvervsvirksomheder, ejendomsejere og -administratorer, landbrug samt den offentlige sektor.

 

Se ledelsen i Alm. Brand Forsikring A/S

Sådan arbejder vi

 

Vi er ordentlige

Ordentlighed er kernen i Alm. Brand. Vi opfører os ordentligt og behandler kunderne ordentligt. Det betyder, at vi holder, hvad vi lover og altid bruger vores sunde fornuft. Hos os kan kunderne altså regne med at få en ordentlig rådgivning og en fair behandling.

 

Vi udviser tillid

Vi viser tillid – og gør os fortjent til få den fra dem, vi interagerer med. Vi er ærlige i alt, hvad vi siger og gør. For tillid er forudsætningen for det gode samarbejde og langvarige loyale forhold til både vores kunder og medarbejdere.

 

Vi er ambitiøse

Vi er en del af Danmarks næststørste forsikringskoncern Alm. Brand Group. Vi tør tage initiativet og sætter sammen med vores partnere nye standarder og dagsordener. Vi udfordrer det eksisterende, sætter høje mål og stræber hver dag efter at gøre det endnu bedre.

Ring til os

Man-tors: 8-17 | Fre: 8-16
Weekend: Lukket

 

35 47 47 47